Jobbsafari är en del avschibsted logo

IT-support, Servicedesk till Göteborg

IT-support, Servicedesk till Göteborg

Randstad · Göteborg · Ansök senast 25 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Trivs du med att leverera service inom IT-support? Vill du jobba brett inom både 1st & 2nd line? Då kanske detta är ditt nästa jobb!

Nu söker vi en IT-supporttekniker till en av våra kunder. Rollen är bred och sträcker sig från 1st till 2nd line och innehåller både catch and dispatch såväl som felsökning på Windowsplattformen (Windows 7 och 10, Office 365, Active Directory, Exchange) samt nätverk och skrivarärenden.

Här jobbar du i en servicedesk som är en kombinerad first/secondline och tar inkommande samtal från Sverige/Norge/Luxemburg/Tyskland och Belgien. Utgångspunkten är att försöka lösa så mycket som möjligt redan vid första kontakten. Ärenden inkommer via telefon eller ärendehanteringssystem.

Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 

Ansvarsområden

Du ger dagligen support inom Citrix/Office 365, DMS-system samt ytterligare flera andra interna system. Du arbetar i Windows miljö med Citrix, Office 365 samt lokalt installerade PC/Laptop klienter mot RDS på distans. Du hanterar till stor del av ärendena själv men det finns även möjlighet att eskalera vidare till specialistgrupperingar och Du ansvarar även för dokumentation av dina ärenden. Du ger support till användare inom bilindustrin med problem allt från fordonsspecifika program till låsta AD-konton och allt där emellan. Det kan även hända att du får vara delaktig i olika projekt ute på anläggningarna eller i migreringsprojekt samt införande av nya anläggningar i IT-miljön.  

Kvalifikationer

• Tidigare relevant erfarenhet, minst 6 månader.
• Svenska i tal & skrift
• Goda kunskaper i engelska

Meriterande 
• Norska, tyska eller franska. 
Som person ser vi även att du besitter ett stort engagemang, hög ansvarskänsla och god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt. Du trivs i en kundnära roll, är kommunikativ och pedagogisk.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet

Minst 6 månaders erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter.

Ansökan

2022-02-25 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Henrietta Bolander, konsultchef, henrietta.bolander@randstad.se

Om företaget

Randstad Technologies är specialiserade inom kompetensområdet IT och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom IT-området. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons