IT-support på deltid internt till oss på Academic Work

Academic Work · Stockholm

·

Ansök senast 6 feb. (15 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du personen som din omgivning vänder sig till när de ska installera en ny dator, koppla in en hemassistent eller konfigurera något till TV:n? Du kanske själv älskar att bygga ihop datorer eller ständigt lära dig hur nya program och system fungerar. Om du känner igen dig, just nu studerar med en bit kvar på utbildningen och vill lära dig väldigt mycket i en energifull miljö är vi rätt plats för dig!

Information om uppdraget

I rollen som IT-support utgår du från Academic Works IT-kontor i Norrtull, men stöttar alla våra marknader i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Du kommer ingå i supportteamet med fem heltidare och två deltidare. Tjänsten är på deltid för arbete utanför dina studier på i snitt ca tio timmar i veckan. När du är på plats kommer du få en ordentlig upplärning i våra system, som i huvudsak är egenutvecklade.

På Academic Work blir du del av vår företagskultur som kännetecknas av att få väldigt mycket energi av våra kollegor där det typiska scenariot kan vara att en trött måndagmorgon snabbt förvandlas till en känsla av glädje och energi när du kommer in på kontoret. Samtidigt som vi har roligt på jobbet siktar vi också väldigt högt, men inte utan att visa varandra hänsyn, respekt och att hjälpa varandra över gränserna.

Du erbjuds
 • En arbetsplats och ett ledarskap som uppmanar dig att prova dina idéer och få dig att växa
 • Tillgång till sociala aktiviteter samt friskvårdsaktiviteter av många olika slag
 • Frihet under ansvar och flexibilitet
Arbetsuppgifter

Som IT-support på Academic Work ser du till att våra medarbetare i våra olika länder får snabb och bra service på sina IT-ärenden, och därigenom bidrar till att hundratals medarbetares vardag blir mycket enklare. Du kommer att stötta de flesta av våra länder på både svenska och engelska, men huvuddelen av ärendena kommer in från den svenska marknaden. Arbetet innebär till största del support över mail, men även över telefon, och om du vill ta svängen förbi att ta en kaffe med användarna är det aldrig mer än fem minuter bort (när vi arbetar på plats igen).

Du kommer till exempel att:
 • Ge bästa service till våra användare i frågeställningar kring våra egenutvecklade system och datorer
 • I mer komplicerade ärenden, vara första kontaktpunkt och ta det vidare till berörd part
 • Dokumentera problem och lösningar för att bidra till kunskapsdelning och utveckla processerna framåt
Denna tjänst är perfekt för dig som har ett teknik/IT-intresse som du vill spinna vidare på och detta på en arbetsplats som kommer ge dig mycket energi när du kommer till jobbet. Du kommer få använda ditt sinne för problemlösning och garanterat lära dig väldigt mycket längst vägen, samt få foten in hos oss där IT-avdelningen växer väldigt mycket och kan öppna upp för framtida karriärmöjligheter.

Vi söker dig som
 • Har ett stort IT/teknikintresse (förtydliga gärna i din ansökan hur det yttrar sig)
 • Är studerande och har minst två år kvar av dina studier
 • Har arbetslivserfarenhet inom service
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, då du kommer ta dagliga ärenden på båda språken
Som person är du:
 • Flexibel för att anpassa dig efter användarnas behov samt kunna hantera en händelserik miljö
 • Noggrann i ditt sätt att ta dig an problem, samt med efterföljande dokumentation
 • Samarbetsförmåga för att tillsammans med övriga teamet arbeta mot teamets gemensamma mål
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse men helst under december
 • Omfattning: Deltid, ca 10 timmar i veckan (kan bli mer om du vill)
 • Placering: Stockholm (Norrtull) och just nu mycket distans
 • Rekryteringsprocessen hanteras av oss och om du har frågor kring tjänsten kan du maila oss på: Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Sedan 1998 har Academic Work gjort en otrolig resa, men vi är långt ifrån klara. Till 2023 planerar vi att dubbla vår omsättning från 2 till 4 miljarder. Vår Vår företagskultur präglas av 3 värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart. Vi tror på att ha roligt på jobbet, sprida positiv energi, nå imponerande resultat och att alltid vilja utvecklas. Läs mer om vår kultur och vilka karriärmöjligheter som finns hos oss. Vill du hänga med bakom kulisserna? Följ oss på Instagram.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Stockholm