Jobbsafari är en del avschibsted logo

IT-support i början av din karriär?

IT-support i början av din karriär?

Academic Work · Stockholm · Ansök senast 9 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Academic Work söker nu en supportmedarbetare till Aleris. I rollen kommer du att bli en del av ett mindre team under uppbyggnad. Teamet tror att det är genom stort engagemang och driv som man kommer långt i rollen som supportmedarbetare. De värderar dessutom positiv stämning och en god arbetsmiljö högt och har ett tätt samarbete för att gemensamt kunna nå uppsatta mål.

Information om uppdraget

Du kommer introduceras av din närmsta chef som beskrivs såhär av en av hennes kollegor på Aleris: Väldigt anpassningsbar. Hon vet vad hon vill och är tydlig i det, men har alltid med gruppen innan hon går vidare. Hon är väldigt öppen och hennes medarbetare känner att de får tycka och tänka.

För denna tjänst vill vi att du skickar in ett kortare personligt brev där du beskriver:
  • Varför du är rätt person för uppdraget/rollen
  • Varför du intresserar dig för Aleris som bolag
Detta är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Aleris. Uppdraget kommer att vara på heltid och kundens ambition är att överrekrytera framöver om alla parter är nöjda.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som supportmedarbetare kommer du att arbeta med att tillgodose beställningar från kundens användare samt att lösa IT-relaterade problem och felsökning av applikationer i samråd med IT-avdelningen.

Du kommer till exempel att;
  • Hantera beställningar, tekniska frågor och felanmälningar som inkommer från bolagets medarbetare via telefon och mail
  • Analysera problem och felsöka incidenter i samråd med IT-avdelningen gällande applikationer.
  • Agera IT-support gällande felsökning och incidenthantering som kräver en grundläggande förståelse för IT och ett IT-mässigt tänk.
  • Vara med och bygga upp en helt ny IT-funktion tillsammans med dina kollegor
  • På sikt arbeta on-site då du åker ut till anläggningar för att lösa IT-relaterade problem
Du kan förvänta dig att komma till ett företag där kompetensen delas mellan medarbetare. Aleris är ett stort och framgångsrikt bolag som erbjuder positiv stämning och bra arbetsmiljö. Gillar du att bygga långvariga kundrelationer, ge service med personlig attityd och trivs i rollen att hjälpa och vägleda andra så kommer du att trivas. IT-supporten på Aleris lägger stor vikt vid teamwork och att lösa problem som dyker upp tillsammans

Vi söker dig som
  • Har ett genuint intresse utav att lära och sätta dig in i nya uppgifter
  • Har ett intresse för IT och problemlösning
  • Skriver och talar obehindrat på svenska, då det används dagligen i arbetet
  • Det är meriterande om du har en IT-utbildning
  • Det är meriterande om har jobbat inom kundtjänst, IT-support, eller något likvärdigt tidigare
Som person är du framåt och social samtidigt som du är väldigt noggrann och ansvarstagande. Du kommer jobba på ett stort och välkänt bolag och ha hand om många personuppgifter vilket kräver på stor noggrannhet och en bra struktur i ditt arbete. Du gillar att hjälpa andra och lägger stor vikt vid att ge bra service. Vidare är du prestigelös i den bemärkelsen att du kan hugga i där det behövs. Du behöver inte ha några tidigare erfarenheter inom IT men du ser rollen som supportmedarbetare som en spännande roll och bransch att få utvecklas vidare inom. I denna urvalsprocess kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid tillsvidare med chans till överrekrytering
  • Placering: Stockholm, vasastan
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Silverhusets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons