Jobbsafari är en del avschibsted logo

IT-samordnare till Arctic Paper Grycksbo AB

IT-samordnare till Arctic Paper Grycksbo AB

Clockwork · Falun · Ansök senast 18 feb.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om oss
Arctic Paper Grycksbo är ett av tre pappersbruk som ingår i ARCTIC PAPER S.A och har ca 320 anställda. I Grycksbo produceras bestruket träfritt papper för kvalitetsmedvetna kunder som tryckerier, bokförlag, tidningsutgivare, reklambyråer, pappersdistributörer och förpackningsföretag. De övriga bruken är placerade i Munkedal, Sverige och i Kostrzyn, Polen.

Koncernen som helhet producerar både bestruket och obestruket träfritt papper. Produktportföljen inkluderar välkända varumärken som Amber, Arctic, G-Print och Munken. Produktionskapaciteten för de tre bruken är cirka 700 000 ton papper per år. Huvuddelen säljs genom 14 av bolagets egna försäljningskontor i Europa. Arctic Paper S.A. är noterat på börsen i Warszawa sedan oktober 2009 och december 2012 på NASDAQ i Stockholm.

Arctic Paper Grycksbos produktion är sedan 2009 nästan helt fossilfri, med energiförsörjning från en biobränsledriven panna och kompletterande grön el.

Arctic Paper söker nu en IT-samordnare. Hos oss erbjuds du en engagerande och varierad roll där du i nära samarbeten får lösa problem och ge support till hela bruket.

Dina arbetsuppgifter
Som IT-samordnare hos oss ingår du i vår IT-funktion som tillsammans arbetar för att våra medarbetare på bruket i Grycksbo ska få en smidig hjälp med IT-relaterade frågor på plats. Här rör det sig om allt från mjukvara till hårdvara som inte hanteras av vår first line support. Vi hanterar allt från våra anställdas telefoner, mail, datorer samt felsökning och support inom Microsoft 365. Du kommer ta emot, kategorisera, lösa eller eskalera en del av de IT-problem som våra anställda ställs inför. I ditt uppdrag ingår också att vara vår representant i framtidsprojekt som kan röra hela koncernen.

Dina kontaktytor blir dels internt inom bruket, dels till vår yttre support och inte minst till kollegorna på bruken i Munkedal och Polen som har en liknande funktion.

Du kommer till en arbetsplats med familjär stämning, prestigelöshet och ett fokus på att hjälpa varandra. Rollen ger dig möjlighet att arbeta med en teknisk bredd, mycket kommunikation och stora utvecklingsmöjligheter.

Din profil
Vi söker en person med ett genuint IT-intresse. Vi tror att du är engagerad med en vilja att utvecklas och hålla sig ajour. Det är viktigt att du har ett tekniskt intresse men minst lika viktigt att du är service- och lösningsorienterad. Vidare tror vi att du tycker om att samarbeta med andra, är kommunikativ och duktig på att förmedla budskap likväl som att själv lyssna aktivt.

Vi ser gärna att du har grundläggande kunskap inom nätverk, PC-teknik samt är kunnig inom Microsoft Office-support. Är du dessutom van vid att arbeta med ett ärendehanteringssystem enligt ITIL processerna är det meriterande. Vi värdesätter även en utbildning inom IT.

Ansökan
Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering & Bemanning. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se senast den 19 februari. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna rekryteringskonsult Anna Andersson på 070-821 53 18 eller via mail: anna.andersson@clwork.se

För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clockwork

Placering

Falun

Dela jobbannonsen

Anmäl annons