Jobbsafari är en del avschibsted logo

IT-säkerhetsspecialist

Doceo Management AB (Malmö) · Malmö · Ansök senast 30 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Doceo Management är ett IT företag med inriktning inom informationssäkerhet, cybersäkerhet och säker kommunikation.

Vår uppgift är att bland annat ansvara för företag, organisationer och myndigheters utveckling och förvaltning av säkra kommunikationer. Vara råd- och stödgivande i informationssäkerhetsarbetet och hantera samt förebygga IT-incidenter.

Vi arbetar dagligen med cybersäkerhet där vi skyddar er verksamhet och information. Ökad komplexitet skapar ökad sårbarhet för företag som skapar ökade risker i er affärsverksamhet. Vi hjälper er samverka människan, tekniken mot rutiner och säkerhet. Med hjälp av identifiering av information och spårning av hot i och runt er verksamhet, låter vi er fortsätta växa i önskad takt med hjälp av digitalisering och säkerhet.

Våra områden spänner sig från IT till informationssäkerhet. Våra team har lång erfarenhet samt djup kompetens inom cybersäkerhet. Vi är vana att arbeta ihop och nära kunden för att tillsammans skapa ett starkt skydd. I form av samverkan skapar vi det bästa för er.

Arbetsbeskrivning

Doceo Management söker en erfaren it-säkerhetsspecialist. Du som söker ska ha tidigare erfarenheter inom området för IT-säkerhetsarbete i större och komplexa IT- miljöer. Uppgiften i rollen är bred och ansvarsfylld med omvärldsbevakning, hotmodellering, logganalys, kontinuitets- och incidenthantering till att genomföra avancerade säkerhetsanalyser och aktivering av realisering av åtgärder. I rollen som IT-säkerhetsspecialist är samverkan A och O, där det framgår en hel del samarbete mellan interna och externa aktörer. Du ska vara trygg i din kompetens och erfarenhet samt att du ska tidigare ha arbetat självständigt i liknande roller. Arbetet ställer stora krav på systematik, noggrannhet och regelefterlevnad samt en mycket god analytisk förmåga.

Kompetenskrav

Mycket goda kunskaper och lång erfarenhet av:

• Inom GDPR, NIST, ISO27000 och CIS/CSC.

• Kunskaper inom området för att identifiera, utreda och hantera säkerhetsbrister.

• Erfarenhet av brandväggskonfiguration och andra typer av säkerhetslösningar.

• Kunskaper inom säker datakommunikation, VPN och TLS/SSL.

• Kunskaper kring hantering av hotbilder relaterat till server, nätverk och klientdatorer.

• Kunskap inom området för penetrationstestning, dynamisk analys av skadlig kod och nätverkstrafik.

• Erfarenhet av arbete med Endpoint Protection samt analys av skadlig kod

• Certifiering inom IT-säkerhet (CEH, CISA, CompTIA Sec+, OCCP eller SANS).

• Kunskaper i Fortinet.

Vi välkomnar seniora kollegor och hittar vi rätt person finns det goda möjligheter att anpassa tjänsten efter dig. Vi arbetar enligt ett agilt arbetssätt och om du vill så får du vara med i hela utvecklingsprocessen både internt och externt i företaget. Vi söker kollegor som är drivna, engagerade och kvalitetsmedvetna. Det är viktigt för oss på Doceo att du vill utvecklas och håller dig uppdaterad inom ditt område. Du är en kreativ och hjälpsam person som gärna delar med dig av din kunskap - både internt och externt.

Om oss

Som medarbetare på Doceo är du den viktigaste delen i vårt företag och tillsammans med våra kollegor kommer du att jobba med att utveckla framtidens system. Vi tror att du är en duktig och erfaren medarbetare som vill arbeta med IT och test med tillhörande arbetsuppgifter. Har du erfarenhet av agila metoder är det en mycket god merit.

Varför Doceo Management?

Vi är ett företag som bryr oss om våra kollegor. Vi lyssnar alltid på varandra och delar mer än gärna med oss av våra tankar och åsikter på ett konstruktivt sätt. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats?

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Doceo Management AB (Malmö)

Placering

Malmö

Kontaktperson

Doceo Management AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons