Jobbsafari är en del avschibsted logo

IT-säkerhetschef MALI 16

Försvarsmakten · · Ansök senast 8 okt.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om enheten

MALI 16 består till största delen av personal från Marinen där Amf1 är uppsättande förband. Förbandet påbörjar utbildning från och med 2022 januari vid Amf1 med insatstid i MALI mellan 2022 maj och 2022 december.
Insatsen i MALI syftar till säkerhetsfrämjande uppgifter till stöd för MINUSMA:s stabiliserande operationer. MINUSMA står för "United Nations Multidimentional Integrated Stabilization Mission in Mali".

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som IT-säkchef vid MALI 16 kommer du vara en del av förbandets säkerhetsfunktion som ansvarar för säkerhetsskyddstjänst, IT-säkerhetstjänst och signalskydd. Du kommer ge styrningar, utbilda och kontrollera förbandets IT-säkerhetstjänst.

Kvalifikationer
* Auktorisation som IT-säkerhetschef i Försvarsmakten

Meriterande
  • God förmåga att driva självständigt arbete inom området
  • God förmåga attuttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska
  • Tjänstgöring som IT-säkchef i Förvarsmakten
  • Tidigare utlandstjänstgöring
  • Signalskyddsutbildning
Personliga egenskaper

För att vara aktuell för utlyst befattning behöver du vara ansvarstagande och noggrann. Vidare ska din samarbetsförmåga vara god.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Befattningslön: Individuell lönesättning
Sysselsättningsgrad (hel-deltid): Heltid
Arbetsort: Berga/GAO
Tillträdesdatum: 2021-12-01 eller enligt överenskommelse
Insatsperiod: 2022 maj till och med 2022-12-31

För upplysningar om befattningen och rekryteringsprocessen kontakta:
Richard Bräckvall personalchef MALI 16. Nås via s1amfbat-amf1@mil.se

Fackliga företrädare:
Simon Abrahamsson OFR/O. Nås via växeln på 08-584 54 00 alternativt of-amf@mil.se

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2021-10-08. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Amfibieregementet verkar där vatten möter land och fungerar som länken mellan sjö- och arméstridskrafter. Snabbgående stridsbåtar och svävare gör att förbandet är lättrörligt. Våra vapensystem gör att vi kan verka i fyra dimensioner: på och under vattenytan, i luften och på marken. Därmed kan vi utöva kontroll över kustområden.

Förbandet utbildar amfibiesoldater, kustjägare, sjömän och officerare inom åtskilliga huvudtjänster. Våra krigsförband omfattar Andra amfibiebataljonen, 17:e bevakningsbåtkompaniet och 132:a säkerhetskompani sjö. Förbandet är baserat i Haninge (Berga) och i Göteborg.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Försvarsmakten

Dela jobbannonsen

Anmäl annons