Jobbsafari är en del avschibsted logo

IT-säkerhetsarkitekt/DevSecOps arkitekt | Stockholm | Experis

IT-säkerhetsarkitekt/DevSecOps arkitekt | Stockholm | Experis

Experis · Stockholm · Ansök senast 1 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du på jakt efter ett jobb där du får utmanas i nya miljöer samt möjligheten att praktisera din kompetens på varierade arbetsplatser? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Experis erfarna IT-säkerhetsarkitekter till våra kunder i Stockholm. Vårt mål är att finnas vid din sida genom hela din karriär och vägleda dig till nya spännande uppdrag. Välkommen med din ansökan till oss på Experis!

Kort beskrivning av arbetsuppgifter:

Du kommer att ingå i den nya agila leveransorganisationens ledning och vara ansvarig för införandet av en modern verktygslåda som till exempel DevSecOps. Du driver arkitektur- och utvecklingsfrågor samt stöttar utvecklingsteamen. Stötta projekt och förvaltning med IT-säkerhetskompetens. Ta fram och utvärdera lösningar inom IT-säkerhet. Agera kravställare på IT-säkerhetsförmågor. Företräda DevSecOps i diverse forum inom IT-säkerhet. Tillsammans med övriga medarbetare inom IT-säkerhet verka för att DevSecOps teamet håller en god IT-säkerhet och uppfyller lagar och regler. Ansvar för lösningar inom DevSecOps-teamet IT-säkerhetsområde

Kompetenskrav

  • Certifiering inom IT-säkerhetsområdet (exempelvis CISSP)
  • Molnplattformar (Azure)
  • Containerplattformar (Kubernetes/OpenShift)
  • Systemutveckling i Java/.NET
  • Automatisering med hjälp av TDD och BDD
  • Framtagning av lösningsarkitektur
  • Händelsebaserad arkitektur (t.ex. Kafka, Active MQ)
  • System med höga krav på tillgänglighet och säkerhet
  • Azure DevOps CI/CD pipelines

Att arbeta som konsult på Experis

Baserat på vad du kan, vilka ambitioner du har och vilka behov våra kunder har på kort och lång sikt kan du skapa en karriär hos oss eller skaffa erfarenheter på vägen mot ditt karriärmål. Experis är på alla sätt en flexibel arbetsplats. Vi har flertalet av Sveriges mest attraktiva företag som kunder och vår uppgift är att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag. * Experis är ett värderingsstyrt bolag med ditt karriärmål i fokus och med ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal, kontinuerliga avstämningar om hur du trivs på din arbetsplats samt ett årligt karriärsamtal med din konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Om Experis

Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Som anställd på Experis har du tillgång till kompetensutveckling till exempel via plattformen Experis Career Accelerator där du har möjlighet att utbilda och certifiera dig inom många områden, exempelvis Cloud och Cyber security.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Experis

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons