Jobbsafari är en del avschibsted logo

IT-projektledare till Nexer i Skövde

Nexer AB · Skövde · Ansök senast 27 juni

Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nexer hette tidigare Sigma IT och vi har ambitionen att bli framtidens techbolag. Vi arbetar med kunder inom många olika branscher och i olika storlekar; allt från små företag i startfasen till stora internationella väletablerade företag.

Vi vill ha dig!
Nexer växer och vi behöver bli fler i vårt team i Skövde. Just nu söker vi projektledare med några års erfarenhet av IT-relaterad projektledning och vi ser gärna att du har någon typ av projektmetodik med dig. Är detta du? SÖK!

Vill du ha oss?
Vår verksamhet i Skövde präglas av gemenskap, delaktighet och utveckling där du blir en del av ett tajt och hjärtligt gäng. Hos oss får du arbeta tillsammans med kompetenta och stöttande kollegor där kunskapsdelning och utveckling prioriteras lika mycket som att ha det roligt och trivsamt på jobbet.

För oss är viljan att utvecklas lika viktig som erfarenhet och intresse, därför lägger vi också stort fokus på vidareutveckling och kompetensutveckling inom din expertis både genom utmanande uppdrag samt interna såväl som externa utbildningar.

Dina blivande kollegor kännetecknas av ett affärsmässigt kundorienterat fokus med förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Vi vill vara delaktiga i verksamhetens utveckling och bidra till vår lättsamma atmosfär. Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG. Låter det bra? SÖK!

Hur är Nexer som arbetsivare?
På Nexer tänker vi att varje ny idé, varje innovation och ny bekantskap är ett löfte om en bättre framtid. För dig, för våra kunder och för världen vi lever i.

Framtiden är inte en avlägsen dröm, den skapas av handlingarna vi gör idag. Hos Nexer får du möjlighet att drömma stor, tänka smart och se till att saker verkligen händer. Vi tar visionära idéer och skapar konkreta strategier. Vi använder teknik som verktyg för framsteg och hittar nya sätt att kommunicera på.

Vi arbetar värdestyrt och lägger vårt hjärta i allting vi gör. Du får nära till de som fattar beslut och du kan alltid vara med och påverka. Jobbar du på Nexer får du en stark arbetsgivare med internationell närvaro och stora möjligheter att utvecklas.

Ansökan
Du är hjärtligt välkommen att skicka din ansökan här nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post men har du frågor om tjänsten eller Nexer är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare nedan.

Vi tar löpande emot ansökningar så vänta inte med att söka!

Petra Sivefäldt
Tech Recruiter

petra.sivefaldt@nexergroup.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nexer AB

Placering

Skövde

Dela jobbannonsen

Anmäl annons