IT-projektledare till Atea Gävle

Atea · Gävle

·

Ansök senast 22 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare på Atea kommer du ha en nyckelroll i vårt arbete med att stärka positionen som strategisk partner och rådgivare inom digitalisering. Du kommer tillhöra vår lokala grupp av projektledare och strateger i Gävleborg, men ges möjlighet att verka i projekt på både den regionala och nationella marknaden om du så önskar.
Du kommer i stor omfattning ansvara för och driva olika typer av verksamhetsnära samt IT-infrastrukturprojekt hos våra kunder. I rollen ingår också att ibland se inåt i Ateas organisation och åta sig interna uppdrag för att göra vår egen verksamhet bättre.

Vad erbjuder vi?
Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och där ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster.
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i IT-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it.
Vill du också vara en del av landslaget?

Din profil

Dina personliga egenskaper är väldigt viktiga för oss. Vi välkomnar dig som är en lagspelare som sätter laget före jaget och känner genuin glädje i det du gör. Som projektledare brinner du för projektledaruppdraget och sprider energi till kollegor och projektmedlemmar. För dig är kundfokus och en leverans som utvecklar kundens verksamhet ytterst viktigt, därför är du affärsmässig och besitter förmågan att framgångsrikt leda och styra dina projekt från ax till limpa.
Vi erbjuder dig en bred och varierande roll där du är med och bidrar i vår affärsutveckling inom området projektledning.

Din kompetens är också viktigt för oss. Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet av att driva verksamhetsnära projekt inom IT och digitalisering. Du bör ha erfarenhet av att leda projekt inom offentlig och kommunal förvaltning och/eller privata bolag med +500 anställda. Vi har krav på att du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt innehar B-körkort.
Har du dessutom tidigare erfarenhet som Verksamhetsutvecklare så är det meriterande.

Meriterande egenskaper inkluderar:
  • Erfarenhet inom IT-infrastruktur och /eller från Cloud-området
  • IPMA/PMI certifiering
  • ITIL-certifiering
  • Certifiering i projektmetodik XLPM
  • Certifierad Scrum master
Ansökan

Atea samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Poria Shademani, poria@clwork.se
Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Atea

Placering

Gävle

Kontaktperson

Poria Shademani

0733512720