Jobbsafari är en del avschibsted logo

IT Operations Manager till Lekolar

Nexer Recruit · Osby · Ansök senast 30 sep.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi efter vår nästa kollega till en ny roll som IT Operations Manager, en roll där du bidrar till att leverera högklassiga och moderna IT-tjänster för att stödja vår verksamhet. Du får vara en del av ett företag som strävar efter att vara pionjärer inom hållbarhet och håller en hög utvecklingstakt i en spännande bransch med stor tillväxtpotential, följ med på denna resa!

Din vardag
Hos oss på Lekolar får du en möjlighet att arbeta i ett värde- och entreprenörsdrivet bolag där god samarbetsförmåga, högt i tak och ständigt lärande präglar en stor del av vardagen. I rollen som IT Operations Manager kommer du att driva och övervaka utvecklingen av IT-infrastrukturen genom att leda och samordna kollegor och konsulters arbete. Du arbetar tvärfunktionellt över olika tekniska områden med ansvar för att bland annat driva Servicedesk/Support, Data Center (On Prem/Azure), Network, vår integrationsplattform och IT Workplace.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarområden:
  • Hålla i utvecklingsagendan; att driva, följa upp och uppdatera
  • Säkerställa att förvaltningsprocesser och rutiner sätts upp och efterlevs
  • I förekommande fall, driva tekniska delprojekt.
  • Följa utvecklingen inom ansvarsområdena genom omvärldsbevakning
  • Tillsammans med CIO ansvara för Business Continuity, Critical Incident Management och Disaster Recovery för att upprätthålla en hög säkerhet och driftsäkerhet
  • Säkerställa att det finns uppdaterad dokumentation och se till att minimera risker och sårbarheter
Du kommer att rapportera till CIO och ingå i ett ledningsteam inom IT tillsammans med CIO & Business Process Lead, men inte ha något personalansvar.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har ett minimum av några års erfarenhet som teknisk projektledare eller av att leda tekniska team inom IT, infrastruktur eller liknande. I denna roll behöver du vara bra på förändringsledning och ha en bred, men inte nödvändigtvis djup IT-drift/säkerhetskunskap samt goda kunskaper i Microsoft-plattformen. Att du kommunicerar obehindrat både på svenska och engelska är en förutsättning, både i tal och i skrift.

Du har god ledarskap- och kommunikationsförmåga och trivs med att driva ständiga förbättringar. Att ta stort eget ansvar, jobba mot uppsatta mål och självständigt planera, strukturera, och dokumentera är en självklarhet för dig. Vi söker dig som bidrar med entusiasm, är utan prestige och har framåtanda. Givetvis är det även viktigt att du har ett intresse för teknik. Vi värdesätter att du har lätt för samarbete, trivs i interaktion med andra och att arbeta i team.


Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Artan Bitiqi påartan.bitiqi@nexergroup.com alternativt mobil 0723-612 844.

Välkommen med din ansökan på www.nexerrecruit.com/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nexer Recruit

Placering

Osby

Dela jobbannonsen

Anmäl annons