IT Operations Engineer till MedHelp

Medhelp AB · Stockholm

·

Ansök senast 16 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om Medhelp
MedHelp är ett företag som stödjer andra bolag och organisationer med lösningar för hantering av sjukfrånvaro och digital företagshälsa. Idag hjälper man ca 500 kunder att dels spara pengar men också att effektivisera genom att erbjuda molnbaserade tjänster kring smidig sjuk- och friskanmälan i kombination med personlig sjukvårdsrådgivning. En tjänst som gör vardagen enklare och tryggare för såväl medarbetare som chefer. Men framför allt ger det en överblick och fungerar som stöd till chefer, fångar upp risker för kostsam långtidsfrånvaro och ger organisationen samlad hälsodata, statistik och analys som möjliggör effektivare åtgärder, mätbara förbättringar och därmed ökad lönsamhet. Medhelp är idag en ledande aktör inom sjukvårdsrådgivning med tjugo års samlad hälsodata och en innovativ teknisk plattform som möjliggör bästa möjliga resultat oavsett om det handlar om att sänka sjukfrånvaron eller att effektivera vården. Om du vill ha ett spännande jobb där du utvecklas varje dag och känner att du gör nytta, och inte är rädd för förändring, då är detta ett jobb för dig!

Om rollen
Som IT operations engineer hos MedHelp AB kommer du att ingå i ett Team som tillhandahåller utveckling, teknisk support och förvaltning av system och applikationer. Teamet jobbar tillsammans för att accelerera affärsutveckling genom digitalisering samt jobbar med att säkra den dagliga driften och att verksamheten och kunder har tillgång till säkra och väl fungerande IT-tjänster. Det är viktigt att du är självgående, driven och att dokumentering och informationssäkerhet är en självklarhet i det dagliga arbetet. I arbetet ingår support/beredskap efter rullande schema, vilket innebär att man under beredskapsveckan finns tillgänglig enligt rutin och inom inställelsetid. Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet och som har ett driv att utveckla befintliga lösningar och att själv vilja utvecklas och lära sig nya tekniker och arbetsverktyg.

Arbetet omfattar bland annat:
Support, administration och förvaltning av företagsapplikationer och SaaS-lösningar
Underhåll och administration av Infrastruktur, nätverksutrustning och servrar i molnmiljö.
Installationer samt felsökning och av klienthårdvaror
Backup, återläsning, kryptering
Design och underhåll av infrastruktur i molnmiljöer
Analys och åtgärder för att uppnå optimal informationssäkerhet
Windows Server (Infrastruktur samt inbyggda funktioner)
Server virtualisering (VMware)
Proaktivt arbete med Active directory, DNS, GPO, och Certificate services.
Dokumentering av alla förändringar i infrastruktur och tjänster
Agera stöd och support i organisationen

Vi ser gärna att du har kunskap inom några av följande områden:
Amazon Web Services (AWS)
Contact Center System
Virtualisering
Powershell, VB script
Erfarenhet av installation, drift, felsökning, underhåll av Windows servermiljöer
Microsoft Azure
Microsoft programvaror
Microsoft Office365 administration
Klientmanagering
Informationssäkerhet
Dokumentering
Jira Service Desk (Atlasssian)
Azure AD

Har du några funderingar kring tjänsten?
Tveka då inte att höra av dig till:
Talent Acquisition Manager, Tove Svansson, tove.svansson@totalresurs.se

Om Total Resurs
Vi är inget traditionellt rekryteringsföretag. Vi sätter kvalitet framför kvantitet. Genom ett personligt engagemang och med individen i fokus skapar vi givande och hållbara relationer. Vi tror just att det vinnande konceptet handlar om att omge sig med engagerade människor. Det är inte enbart ett företags visioner eller en slående uppfinning som gör oss konkurrenskraftiga och lyckosamma, utan det är människors engagemang. Människor som får utvecklas och använda hela sin potential och kraft kan nå hur långt som helst. Vårt mål är enkelt: du ska nå dina. Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs grundades 2011 och är idag ca 30 medarbetare. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Medhelp AB

Placering

Stockholm