Jobbsafari är en del avschibsted logo

IT-Manager till Glacell

GLACELL · Helsingborg · Ansök senast 31 jan. (11 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Nu är vi ON.

Vi söker en "IT-Manager" som vill vara med på vår nya och spännande resa att bli branschledande inom energi och hållbarhet i Norden.


Rollbeskrivning

Glacell erbjuder konsulttjänster och avancerad rådgivning inom energi till bostadsbolag, allmännyttan och industri i Sverige och Norden. Vi erbjuder våra kunder kvalificerade tjänster inom energieffektivisering.

Som IT-Manager blir din uppgift att leverera förstklassig support och stöd till verksamhetens processer och utveckling och tillsammans med produkt- och tjänsteutveckling driva utvecklingen av våra IT-plattformar.

Du kommer att vara organisationens beställare gentemot hårdvaru- och systemleverantörer och andra externa parter samt ansvara för att systemen möter de behov och krav som verksamheten ställer på IT.

Vi erbjuder
För rätt person erbjuder vi en spännade och varierande tjänst som IT-Manager inom ett "omstartat" företag som har målet att bli barnschledande inom energitjänster i Norden. Bakom oss har vi Peabkoncernen, Nordens ledande samhällsbyggare.

Din vardag kommer att fyllas av utmaningar, arbetsglädje och möjlighet till personlig utveckling inom en bransch som ligger helt rätt i tiden. Hos oss hjälps vi åt att hantera vardagens utmaningar, har en stark teamkänsla med ett gemensamt mål att lyckas tillsammans med våra olika projekt.

Sist men inte minst, kommer du få tillgång till en stor samlad kunskapsbank och trevliga profesionella kollegor. Allt detta kommer tillsammans göra att Glacell blir ett av branschens starkaste varumärken.

Din placeringsort kan diskuteras, men vi ser främst Helsingborg eller möjligen Göteborg som möjliga placeringsorter.

Din bakgrund

Du har erfarenhet av ledarskap inom verksamhet-, och tjänsteutveckling inom IT. Vi tror att du tidigare har arbetat som IT-chef och framgångsrikt lett utveckling av IT-team, där du har ansvarat för större implementations- och förändringsprojekt inom IT- Du är van att kommunicera med stakeholders på olika nivåer.

Du förstår affären och har lätt att sätta dig in i verksamhetens processer. Det är så klart en styrka om du tidigare har jobbat med processutveckling och digitalisering av produkter / tjänster.

Personliga egenskaper
Med sinne för dialog och gott bemötande är du handlingskraftig och har ett stort intresse av att förbättra och lösa verksamhetens behov. Du är en strukturerad och analytisk person med stark drivkraft att slutföra projekt.

Det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga, social kompetens, en positiv grundsyn och agerar prestigelöst i alla lägen.

Vi söker dig som känner dig redo att ta nästa steg och utveckla dig själv tillsammans med oss och våra kunder inom energi och hållbarhet!

Du har goda kunskaper av Microsoft 365 och Cloud arkitektur samt dokumenterade kunskaper inom GDPR, tidigare erfarenhet från applikationsutveckling är meriterande.

I rollen ingår att koordinera olika resurser, både interna som externa, så erfarenhet av projektledning värderas högt.

Du besitter goda kunskaper i tal och skrift både i svenska och engelska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och profil till den här tjänsten.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Kollega och du är välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Johan Spjuth på 0733- 67 06 60 vid frågor. Sista ansökningsdag är den 31 januari, men ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

GLACELL

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Johan Spjuth

0733- 67 06 60