Jobbsafari är en del avschibsted logo

IT-kunnig receptionist

Grisslehamns Marina & Camping AB · Norrtälje · Ansök senast 30 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

IT-KUNNIG RECEPTIONIST, I GRISSLEHAMN

Vi erbjuder ett fast jobb eller flexibelt extrajobb i en bred roll som IT-kunnig receptionist på vår resort. Hos oss finns det möjlighet att jobba fulltid eller extra på dagtid, kvällstid eller helger. Med andra ord söker vi båda heltidspersonal och säsongsarbetare samt extrapersonal.

Ingen erfarenhet krävs, men du måste vara IT-utbildad och kunnig samt serviceinriktad och flexibel när det gäller arbetsuppgifter.

Du kommer få ta hand om förfrågningar och bokningar via telefon och mail. Ditt arbetsverktyg är vårt bokningssystem Picasso (Techhotel) som du kommer ansvara för att dagligen uppdatera med priser och olika prispacket genom management modullen. Du kommer även ansvarar för kommunikation och uppdateringar på vår hemsida som kopplar mot bokningssystemet och sociala medier med inlägg och annonser.

Utöver detta komme du även få arbeta med IT-service internt och externt och vår telefonväxel.

Som person är du stresstålig, flexibel, pålitlig, noggrann, väldigt serviceinriktad och du trivs i daglig interaktion med kunder. Anställningsform: provtidsanställning, tidsbegränsad anställning, vid behov. Lön enligt erfarenhet.

Omgående start. Observera att vi endast tar emot ansökningar via mail till tone@grisslehamnsmarina.se. Skicka oss gärna en ansökan med cv och bild samt en kort personlig text. Anmärk om du söker ett heltidsjobb, extra jobb eller semesterjobb.

Om oss Grisslehamns Marina & Camping AB är ett resortbolag med näring inom camping, stugor, gästhamn, marina, restaurang, närlivs, saluhall och upplevelser. Du kan läsa mer om oss på grisslehamnsmarina.se eller på facebook http://www.facebook.com/grisslehamnsmarina.se

Lönesättning baserat på ålder och tidigare erfarenhet. Vi söker främst personer som har eget boende i närheten till Grisslehamn. Välkommen att söka tjänsten på tone@grisslehamnsmarina.se med CV samt ett personligt brev gärna med bild. Frågor besvaras även per mail.

Placeringsort: Grisslehamn. Vi söker personer med eget boende nära Grisslehamn.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Grisslehamns Marina & Camping AB

Placering

Norrtälje

Kontaktperson

Grisslehamns Marina & Camping AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons