IT-konsult till Nordlo Sydost

NORDLO SYDOST AB · Karlshamn

·

Ansök senast 25 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

IT-Konsult till Nordlo Sydost

Vi är i en expansiv fas i bolagets utveckling, Covid-19 till trots, och behöver stärka vårt team med fler engagerade konsulter. Vill du bli en del av ett sammansvetsat team, med möjlighet att tillsammans förbättras och utvecklas?

Om Nordlo

Nordlo är en ny IT- och digitaliseringspartner i Norden, som fokuserar på närhet till kundens verksamhet för att leverera högkvalitativa lösningar inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering. Nordlo hjälper såväl nationella som internationella organisationer, i en mängd olika branschen, att digitalisera sina verksamheter. Nordlo har drygt 600 medarbetare på ett 30-tal orter i Sverige och Norge. Nordlo Sydost finns på fyra kontor i Blekinge, Växjö och Kalmar.

Varför Nordlo?

Hos oss får du trevliga, vassa kollegor som gillar det vi gör och har kul på jobbet. Det är högt i tak och vi jobbar för att det ska finnas en bra balans mellan arbete och privatliv. Du kommer få möjlighet till personlig utveckling och en spännande roll att växa i. I koncernen har vi högt uppsatta mål för att växa, och att ha nöjdast kunder och medarbetare i branschen. Vi brinner för att analysera våra kunders situation, förstå deras problem och med IT som stöd effektiviserar vi hela deras verksamhet. Tillsammans skapa vi en hållbar tillväxt som gör att de står väl rustade för framtiden, med kraften att skapa ett bättre samhälle. Våra supporttekniker är Nordlos främsta ambassadörer när det kommer till kunskap, förståelse och engagemang. Exakt de egenskaper som våra kunder så högt värdesätter.

Om rollen

Vi söker nu en IT-konsult som vill vara med och stötta och vägleda kunderna i deras digitaliseringsresa med hjälp av våra IT-lösningar men även vara en del av framtidens servicedesk. För att passa in i rollen hos oss ser vi gärna att du arbetat som konsult eller med Servicedesk-arbete i några år eller i en liknande roll. Du har en väl dokumenterad utbildning eller annan dokumenterad erfarenhet inom området. Du är driven, engagerad och gillar strukturerad problemlösning. Ett professionellt sätt och att du gillar att jobba med människor och hjälpa dem i deras dagliga arbete ser vi som en självklarhet.

Dina arbetsuppgifter

Primära arbetsuppgifter kommer vara utveckling, förvaltning och support av våra kunders IT-miljöer. Arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på uppdrag och kund.

För tjänsten förväntas du ha goda kunskaper i:

· Windows server

· Nätverk

· Manageringsfunktioner så som (Active Directory, Group Policy, DNS)

· Virtualisering, ex. VMware/Hyper V

· Terminalserver

· M365/Azure

· Powershell

· ITIL

· Det är meriterande om du innehar certifiering inom något av ovanstående

· Erfarenhet av servicedesk-arbete är start meriterande.

Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

B-körkort är ett krav.

Mer information om Nordlo och våra tjänster finns på www.nordlo.com

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Löneform: Månadslön

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Karlskrona

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NORDLO SYDOST AB

Placering

Karlshamn

Kontaktperson

Nordlo Sydost AB

Ansök via mejl