Jobbsafari är en del avschibsted logo

IT-jobb med boende i Östersund

Centric Professionals AB · Örebro · Ansök senast 19 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

För konsultuppdrag hos vår kund i Östersund söker nu Centric flera duktiga, engagerade IT-tekniker som har ett brinnande intresse för IT och service.

Som konsult på Centric så får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Uppdraget är på heltid och kommer att pågå tills vidare.

Låter detta intressant men du saknar boende i Östersund så hjälper vi till med bostad.

Arbetsuppgifter
Som supporttekniker kommer du att jobba som supporttekniker i första linjen. Ditt primära ansvar blir att ge support via telefon, mail och fjärrstyrning.

Din profil
Du har ett genuint intresse för teknik och att vilja ge support. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du tycker om att vara behjälplig och vill ge kunden en bra kundupplevelse. Vidare ser vi att du på ett pedagogiskt sätt kan supporta och vägleda kunderna via både telefon, mail och andra medier. Du har gymnasiekompetens, med fördel inom IT-teknik. Du är en stabil och trygg person med kommunikativ förmåga att konstruktivt kunna föra en dialog med kunder och kollegor.

Krav:
  • Minst 6 månaders erfarenhet inom IT-support alt Service eller BackOffice-funktioner
  • Någon form av IT-utbildning eller gått IT-kurser
  • Uttrycker dig mycket väl i både tal och skrift på svenska och engelska
  • Hög kommunikativ förmåga
  • Hög pedagogisk förmåga
  • God teknisk kunskap
  • Mycket hög servicekänsla
Meriterande:
  • Windows operativsystem
  • Office365
  • Office paketet
  • Citrix
  • Active Directory
  • Network
  • Exchange
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med positiva och engagerade IT-tekniker, så registrera din ansökan redan idag! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag.

Om behov finns så ordnar vi med boende.

Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Caroline Biverman på tfn: 0734-159380 eller caroline.biverman@centric.eu.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Centric Professionals AB

Placering

Örebro

Dela jobbannonsen

Anmäl annons