Jobbsafari är en del avschibsted logo

IT-Chef till framgångsrika Kiviks Musteri

Kiviks Musteri AB · Simrishamn

·

Ansök senast 9 maj (1 dag kvar)


Kiviks Musteri är ett familjeföretag i femte generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi finns i Skåne, och Stockholm och har dessutom ett välbesökt besöksmål i Kivik med musteributik, restaurang & café samt Äpplets Hus med trädgårdar. Sedan 2015 har vi även ett besöksmål utanför Lund – Solnäs gård – med odling, trädgård och gårdscafé. Koncernen har ca 200 engagerade medarbetare och omsätter ca 700 MSEK. Läs mer på: www.kiviksmusteri.se/sv/


Vi söker nu en IT-Chef till framgångsrika Kiviks Musteri

Vill du axla ansvaret för IT-organisationen på Sveriges kanske vackraste arbetsplats? Vill du leda ett team på två personer där ni utvecklar och bygger för framtiden, i en organisation som växer och tillverkar produkter baserade på närodlad frukt, grönt och bär? Har du dessutom en förmåga att förstå bryggan mellan IT och affärer – då är detta ditt nästa jobb!

Om tjänsten

Som IT-Chef är du ansvarig för företagets IT-infrastruktur vilket innefattar allt från upphandling, implementering, utveckling, drift, support och samordning såväl internt som externt. I rollen ingår personalansvar för 2 medarbetare på IT-avdelningen och ansvar för företagets IT-budget.

Du kommer att arbeta med att utveckla, förankra och implementera IT-strategier för att nå i mål med kort- och långsiktiga utvecklingsbehov. Inom ditt ansvar ligger även att säkerställa en IT-struktur som harmoniserar med företagets affärsstrategi.

Rollen innebär även operativt IT-arbete såsom övervakning och underhåll av IT-system samt övergripande ansvar för inköp av hårdvaror samt licenser. Ansvar för att utveckla och dokumentera policys och standarder inom IT-området ingår också.

Vidare kommer du att arbeta med att säkerställa en tvärfunktionell IT-samordning inom hela verksamheten och ansvara för att företagets applikationsportfölj styrs och koordineras. Koordinering av interna och externa resurser inom IT-området ingår i rollen. Du kommer att översätta verksamhetsbehov till konkreta lösningar och driva och genomföra olika projekt.


Vem är du?

Vi ser gärna att du har en utbildning inom Datateknik/IT från högskola eller universitet och gärna minst 3 års erfarenhet från en liknande tjänst inom ett producerande företag.

Bred kompetens inom IT-området; både god förståelse för nätverksarkitektur och klient/serverteknik inklusive molnstruktur samt goda kunskaper och erfarenheter inom Offfice 365 – att implementera och utnyttja, är ett krav.

Du behöver ha goda språkkunskaper i svenska och engelska.


För att lyckas i denna roll

Du behöver vara duktig på att utveckla, driva och optimera, vara noggrann, strukturerad och analytisk. Du har god förståelse för affärer och ekonomi.

För att trivas och lyckas hos oss behöver du vara service- och affärsinriktad, prestigelös och trivas i en föränderlig miljö. Du behöver vara självgående och ha god förmåga att skapa relationer och förtroende internt och externt.

Stort intresse för vad som händer i omvärlden med ett ständigt fokus på hur ny teknik kan förbättra vardagen för Kiviks Musteri behövs i rollen och en framgångsfaktor är att förstå och vara intresserad av både teknik, verksamheten och människor.

Våra värderingar tillsammans, mod, ansvar och förebild är ett nav i hela vår verksamhet som är viktiga att du delar.

Har du inte redan fått en bra känsla för oss så kan du läsa mer på vår hemsida om vilka vi är och vad vi brinner för. Förhoppningsvis vill du bli en del av oss!


Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med placering i Kivik och med tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Kiviks Musteri med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen med din ansökan snarast. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, tel 0733 763 988.

Välkommen med din ansökan!


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kiviks Musteri AB

Placering

Simrishamn

Kontaktperson

Standby Workteam AB