Jobbsafari är en del avschibsted logo

IT-arkitekt till Skandia i Stockholm

IT-arkitekt till Skandia i Stockholm

Skandia · Stockholm · Ansök senast 6 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta i en tekniknära roll som IT-arkitekt på Skandia i Stockholm där du får vara med och driva förändring?

Som IT-arkitekt hos oss på Skandia får du mycket mer än lön för ditt arbete och engagemang. Du får en chans att påverka vår framtida arkitektur och bygga nya lösningar för våra affärskritiska system inom området Vardagsbank! Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad på riktigt men tillräckligt stora för att du kan växa. Skandia erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga pröva nya utmaningar, roller och att tänja gränser.

Vi erbjuder dig
  • Fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher, gym i huset m.m.
  • Centralt beläget kontor på Kungsholmen
  • Ett inspirerande ledarskap som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv och som tror på frihet under ansvar.
  • Att bli en del av en schysst organisation som präglas av öppenhet och högt i tak där man gärna delar med sig av kunskap och erfarenheter.
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som IT-arkitekt har du en varierande vardag och möjlighet att vara med och utveckla, designa och förvalta lösningar för våra verksamhetskritiska system till Skandias privatkunder. Mer specifikt är dina arbetsuppgifter bland annat att:
  • Ansvara för frågor rörande arkitektur och design
  • Stötta ditt team i frågor gällande bland annat ramverk och implementation
  • Delta i arkitektforum tillsammans med andra mjukvaruarkitekter på Skandia som driver arkitektur-och designfrågor
  • Agera stöttande mot ditt team och dela med dig av kunskap och erfarenhet.
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du tillhör Skandia IT och kommer att ingå i ett agilt team inom området Vardagsbank som idag består av Utvecklare och Testare och du kommer även ha nära kontakt med Lösningsarkitekter och Produktägare.
Tekniker vi för närvarande arbetar med:
C# / .NET Core, REST / WCF, TypeScript / JavaScript (React.js), MS SQL, Octopus deploy, Azure DevOps, Enhetstestning & automatiska tester

Vi jobbar enligt ramverket SAFe (Scaled Agile Framework) sedan tre år tillbaka där en planeringsperiod består av fem utvecklingssprintar och en innovationssprint där respektive sprint är två veckor lång. I sprintarbetet ingår aktiviteter som sprintplanering, daglig standup, rsprint review, demo och retrospektiv.
Kontoret är beläget på Kungsholmen i Stockholm.

Mer om dig

För att trivas i rollen hos oss ser vi att du har en bakgrund som systemutvecklare och har erfarenhet av SQL samt är väl insatt i .NET då det är vår primära teknikstack. Meriterande är erfarenhet av React. Du har erfarenhet av arkitektrollen och vill gärna fortsätta i denna och samtidigt jobba nära koden. Vidare har du arbetat enligt agilt arbetssätt och har ett DevOps-mindset. Du är kommunikativ och pedagogisk och trivs i en ledarroll där du får stötta dina kollegor. Du är initiativtagande och strävar efter ständig förbättring inom både teknik och arbetssätt.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Skandia

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Linda Segerman

0709-809986

Dela jobbannonsen

Anmäl annons