Jobbsafari är en del avschibsted logo

IT Area specialist - security and access

SCA Forest Products AB · Sundsvall · Ansök senast 31 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

En hållbar arbetsplats - en renare värld

På SCA har vi en tydlig plan för våra medarbetare. Den hänger ihop med vårt syfte: att med skogens kraft bidra till en hållbar framtid. Oavsett var du är i livet har vi plats för dig som vill utveckla och utvecklas, göra skillnad och tänka nytt. För när våra medarbetare växer, växer även vår verksamhet.

Din nästa utmaning

Inom detta område jobbar vi nära SCA's säkerhetschef, processägare och revisorer. Inom området för security and access utgör du rollen som expert inom SAP-behörigheter och användarhantering. Vårt fokus ligger i att ha säkra processer och arbetssätt. Till vår hjälp, för den operativa hanteringen, har vi SCA's globala Servicedesk och Access Management-verktyg som delas av hela koncernen.

Utöver behörigheter jobbar vi även med säkerhet för hela vårt SAP-landskap och kringliggande komponenter och med fokus på applikationslagret.

Vi jobbar med områden inom: Analytics/BI authorizations, S/4HANA Authorizations, Fiori Catalogues, Fiori Groups, SAP S-User authorizations and strateg, IAM Tools, SAP Security notes men även med andra delområden.

Vem är du?

Du har en IT-relaterad akademisk utbildning eller erfarenhet vi anser likvärdig. Du håller din tekniska och funktionella kompentens uppdaterad. Du har kunskap inom något eller några av delområdena inom SAP.

Du har erfarenhet av säkerhet och behörigheter och intresse av att utveckals inom det. Du är en skicklig teammedlem som ser nyttan i att samarbeta och växa med andra. Du är initiativtagande och får saker att hända. Vi tror att ditt engagemang och attityd är lika viktigt som dina tekniska färdigheter för att kunna lyckas i rollen. Du värdesätter användarfokus och hög service i ditt arbete samt besitter förmågan att strukturera och planera för att vara effektiv. Du är en god kommunikatör på såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Utgångspunkten är en hälsosam och säker arbetsmiljö. Vi jobbar också medvetet för att skapa ett högt värde för individen och en stolthet över det vi gör tillsammans. Att jobba på SCA ska vara ett meningsfullt arbetsliv. För vi vet att det är människorna som gör framgångarna. Varje dag, året runt.

Du jobbar tillsammans med trevliga kollegor i en verksamhet som ständigt vill bli bättre för att möta framtidens behov. Tjänsten är en tillsvidareanställning med stationering i Sundsvall, Umeå, Luleå eller Piteå.

Vill du veta mer?

För mer information om tjänsten: Daniel Skoglund, Gruppchef IT Affärsystem, +4660193142, daniel.skoglund@sca.com

För mer information om rekryteringsprocessen: Alma Henriksson, +4690154045, alma.henriksson@sca.com eller Maria Nyberg, +4660193376, maria.nyberg@sca.com

Placering:
Sundsvall

Sista ansökningsdag är: 2021-08-31

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SCA Forest Products AB

Placering

Sundsvall

Kontaktperson

Daniel Skoglund

+4660193142

Dela jobbannonsen

Anmäl annons