ISR - Inside Sales Representative

Zeppelin Sverige AB · Upplands Väsby

·

Ansök senast 15 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten

I rollen som innesäljare på eftermarknaden på Zeppelin-Cat representerar du oss som återförsäljare för Caterpillars entreprenadmaskiner och kontaktar våra kunder inom branschen. I nära dialog med kunden säljer du produkter och tjänster från vårt erbjudande, som exempelvis består av serviceavtal, telematiktjänster och reservdelar samt genomför olika typer av kampanjer. Du arbetar med säljuppslag som kommer in från mekaniker och säljare, samt från Caterpillars datakällor och egenskapade kampanjer av olika slag. Zeppelin-Cat har tio verkstäder över hela landet som levererar den avtalsservice och de reparationer med mera som du säljer till kunderna.

Tjänsten utgår från vår anläggning i Upplands Väsby och du rapporterar till chefen för avdelningen "Shared Services" som sitter på samma plats. Tjänsten ingår i ett team med reservdelssäljare och serviceadministratörer, och det är viktigt att kunna växla mellan de olika rollerna inom avdelningen vid ledighet eller sjukdom. Du arbetar även nära fem resande servicesäljare placerade ute i landet. Du kommer att ha ett brett kontaktnät inom företaget; i och med att funktionerna är geografiskt spridda över landet får man räkna med några resdagar om året.

Din bakgrund/kvalifikationer:

För att lyckas i rollen som innesäljare på eftermarknaden har du tidigare erfarenhet av proaktiv försäljning på eftermarknaden i entreprenadbranschen eller i snarlik bransch.

Tjänsten kräver att du är kunnig i framförallt Excel och övriga Office programvaror, det är ett plus om du har erfarenhet av CRM-system, då detta används för leads och uppföljning. Du måste behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Din profil:

Vi tror att du som söker är strukturerad, driven och konsultativ samt har en förmåga att skapa lönsamhet, såväl för kunden som för din arbetsgivare. Som vår innesäljare på eftermarknaden ser du effektiviseringsmöjligheter och hjälper kunder till lägre kostnader i sin verksamhet genom konsultativt säljande.

Vi erbjuder:
  • Varierande arbete i ett företag med starka värderingar
  • Fast månadslön och bonus
  • Kompetenta och erfarna kollegor som vill ha kul på jobbet
  • Du får möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken.
  • Internationell arbetsplats
  • Zeppelin Sverige AB är en stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor.
Placering: Upplands Väsby

Frågor? Ring Isabel Backman, Shared Service Manager 0705-349549 eller maila till isabel.backman@zeppelin.com

Intresserad? Ansökan kommer vara öppen till 2020-11-15, men då vi jobbar med löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas före ansökningstiden har gått ut.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Zeppelin Sverige AB

Placering

Upplands Väsby