Jobbsafari är en del avschibsted logo

IP-Only söker en affärsutvecklande Kommunansvarig till Region Norr

IP-Only söker en affärsutvecklande Kommunansvarig till Region Norr

2Complete Group · · Ansök senast 4 okt. (2 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kommunansvarig kommer du att ta ett kommersiellt ansvar genom ett affärsdrivet och relationsbyggande arbete med samarbetspartners mot både privat och offentlig sektor. Du ansvarar för att identifiera nya områden för fiberutbyggnad, optimera lönsamhet och driva dessa etableringsprojet i mål. Detta innebär således ett helhetsansvar för övergripande business case för alla projekt inom din portfölj, dvs både intäkt- och kostnadssidan. Inför investeringsbeslut ansvarar du för att ta fram kalkyler och andra underlag enligt bolagets affärsregler. I din roll kommer du också att leda team med kompetens inom nätplanering och projektering för att söka tillgängliga statliga och regionala bredbandsstöd. Ditt uppdrag är dessutom att vara med och driva företagets fortsatta tillväxt genom att identifiera förvärvsmöjligheter och du arbetar inom utpekade ansvarsområden enligt IP-Onlys projektmodell.

Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du vid avslutad rekryteringsprocess blir anställd direkt av IP-Only. Den tilltänkta placeringsorten är Luleå, men du kan givetvis utgå ifrån andra orter i Norrland.

Din profil

Vi söker dig som trivs med att jobba i ett företag med ambitiösa mål. Du behärskar både det relationsbyggande och affärsmässiga arbetet och har förmåga att kombinera dessa två för att på bästa sätt nå våra långsiktiga mål. Dina erfarenheter finns inom telekombranschen och du har grundläggande kunskap om fiberutbyggnad. Det är meriterande om du arbetat med affärsutveckling inom telekom och då främst fiberinfrastruktur. Du är bekväm med kalkyler och siffror och du får gärna ha inblick i kommunal verksamhet, exempelvis från stadsnät eller liknande. Du behöver även ha erfarenhet av att arbeta i en ledande befattning, projektledning eller liknande. Du har eftergymnasial teknisk eller ekonomisk utbildning eller motsvarande erfarenhet erhållen under din karriär.

På IP-Only värdesätter vi ambition och passion. Vi tror att din målmedvetenhet kombinerat med ansvar kommer ge dig rätt förutsättningar att utvecklas, och kanske viktigast av allt - trivas på jobbet. Vi strävar efter att alla våra 600 lagspelare genom sitt dagliga jobb ska få möjlighet att växa och bli ännu bättre. Utveckling har tagit oss dit vi är idag och det tror vi är vägen framåt.

Är det dig vi söker? Ansök idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claseon.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

2Complete Group

Dela jobbannonsen