Jobbsafari är en del avschibsted logo

iOS utvecklare till ICA i Stockholm

iOS utvecklare till ICA i Stockholm

ICA Sverige · Stockholm · Ansök senast 6 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du underlätta vardagen för en stor del av Sveriges befolkning? Var med och skapa morgondagens ICA-app!

Som iOS utvecklare får du jobba med produkter som har stor genomslagskraft bland ICA:s kunder. Vår app har över en miljon användare och här kommer du i nära samarbete med andra skapa riktig kundnytta och produkter i världsklass!

Vi erbjuder dig
  • Jobba med teknik i framkant och bidra till en smidigare vardag för många
  • Vara med på en spännande kundresa där du får följa kund från planering till betalning
  • Bli en del av ett entusiastiskt, kompetent och dynamiskt team som delar med sig av med- och motgångar och som lär sig av varandra
  • En lyhörd organisation med en vänlig och hjälpsam kultur som sätter ditt välmående, intresse och drivkraft i första hand
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Här kommer du att få jobba med en smart app i framkant i ett autonomt och tvärfunktionellt team. Vi tror att de bästa lösningarna kommer från ett gott samarbete och en nyfikenhet på nya idéer. Du kommer att ingå i App-teamet, som främst ansvarar för utveckling av ICA-appen samt appen till scanna-handtaget i butik. Här kommer du bland annat att:
  • Involveras i alla steg från användarinsikter och önskemål till färdig produkt och/eller nya funktioner
  • Förädla ICA-app:en över tid samt involveras i nyutvecklingsinitiativ
  • Bidrar med ständiga förbättringar, för teamets bästa
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att tillhöra avdelningen DigX (Digital Experience) och ingå i App-teamet. Ditt närmaste team består av andra apputvecklare för iOS och android, backendutvecklare, scrum master, testare samt produktägare. Du kommer även jobba nära UX:are och visual design.

På avdelningen finns ett flertal andra team som utöver ICA-appen ansvarar för utveckling av Ica.se och digitala tjänster som Mitt Klimatmål, Matkassen och voice-tjänsten Monica.

Du kommer att sitta på ICA:s nybyggda och moderna kontor nära Solna Station med gym och motionsstationer.

Mer om dig

Vi söker dig som är trygg i din iOS kompetens och som kan utmana oss med nya perspektiv och idéer. Du har ett genuint teknikintresse och nyfiken på vad som händer inom apputveckling samt inspireras av att lära dig nya saker. Du värdesätter samarbete, är teamorienterad och social och är ofta drivande till att nå gemensamma mål.

Teknikmässigt vill vi att du har erfarenhet av att med iOS-utveckling där du dagligen använder Swift, samt har erfarenhet av olika design arkitekturer (MVVM, MVC), Enterprise appar, Appstore publicering, REST API:er, och GIT. Du skapar snygg och testbar kod och strävar ständigt efter att ligga i framkant när det gäller nya tekniker. Du har förståelse för komplexa utvecklingsmiljöer och erfarenhet av att jobba i agila team där du är van vid att arbeta nära UX, design, test och krav och att förädla appen i produktion.

Det är meriterande om du har erfarenhet av Continuous Deployment, Test Driven Development och Objective-C.

ICA:s koncernspråk är Svenska varför vi ser att du är flytande i Svenska i både tal och skrift.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ICA Sverige

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Sandra Peiper

0709-563946

Dela jobbannonsen

Anmäl annons