Inzile söker El och mjukvarukonstruktör

Inzile AB publ · Västervik

·

Ansök senast 18 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Drivs du av utveckling rent generellt eller specifikt inom elteknik? Vill du vara en viktig pusselbit i skapandet av våra nya fordon, och bidra till omställningen av en fossilfri stad fri från föroreningar och nedsmutsning? Rollen som El och mjukvarukonstruktör på Inzile är en spännande utmaning för dig som får energi av att driva arbetet framåt i en organisation med stark tillväxt och framtidstro.


Om tjänsten

Hos oss på Inzile får du en unik möjlighet att jobba med utveckling av elektronik, mjukvara, connectivity och user interface på våra elfordon. Det finns stora möjligheter att påverka både produkten och inriktning på tjänsten om man tycker att något område känns mer intressant än något annat. Du kanske brinner för mjukvara, eller tycker att det el-tekniska kring e-drivlinan och dess olika komponenter är mer spännande?

Dina arbetsuppgifter kommer spänna brett, allt ifrån arkitekturarbete, design och konceptutveckling av nya system till nära kontakt och samarbete med leverantörer där du ansvarar för kravhantering på system och komponenter samt att verifiera och validera system och systemkomponenter. Integrering av system på våra fordon kommer också ingå i dina arbetsuppgifter. Det finns också goda möjligheter att inrikta sig mot olika delområden beroende på intresse och tidigare erfarenhet.

Du rapporterar direkt till vår CTO för utveckling. Placeringsort för denna tjänst är Västervik eller Tranås. Resor i jobbet kan förekomma.

Din profil

Vi utgår ifrån att du har relevant utbildning, gärna Högskole- eller civilingenjörsexamen inom exempelvis Elektroteknik, Teknisk Fysik eller Datateknik. För att lyckas i rollen tror vi att det är bra om du har dokumenterad tidigare erfarenhet av systemutveckling inom fordonsindustrin gärna inom elektriska fordon, erfarenhet av kravhantering och kravställning. Det är också värdefullt om du har erfarenhet av mjukvara/hårdvara och test för inbyggda system, samt erfarenhet att jobba Agilt.

Du talar och skriver obehindrat på engelska och har B-körkort. Utöver dina kvalifikationer lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi söker dig med stark drivkraft, en positiv attityd och en stark vilja att lösa problem. Som person är det bra om du har vana att arbeta projektorienterat, tillsammans med olika funktioner och andra samarbetspartner. Du ska gilla att växla mellan expertroll och samtidigt driva projekten framåt. Vi värdesätter dina sociala förmågor högt.

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet inom functional safety (ISO 26262), automotive SPICE och processutveckling, eller kunskaper inom elsäkerhet.

Tycker du merparten av ovan beskrivning passar in på dig, vill vi gärna att du hör av dig och låter oss veta vad just du är bra på och vad du vill göra hos oss på Inzile. Har du viljan och en positiv inställning så hittar vi en väg att utvecklas tillsammans. Rekrytering för denna roll sker löpande så vänta inte med din intresseanmälan!

Om Inzile

Inzile är ett svenskt techbolag som skapar intelligenta eldrivna fordon samt moderna transport- och servicelösningar för ett hållbart samhälle. Företagets vision är att befria världen från utsläpp av fossila bränslen och att snabba på klimatomställningen genom att bidra till smarta städer som förbättrar människors livskvalitet. Inzile grundades 2012 utifrån en stark vilja att framtidsanpassa arbetsfordonssektorn och i teamet finns några av Skandinaviens främsta auktoriteter inom eldrivna fordon, digitalisering, tillverkning och inköp. Inzile utvecklar, producerar och säljer innovativa fordonslösningar för en global marknad utifrån Nordens utmanande klimat, säkerhetskrav och miljöstandarder. Bolaget har svenskt säte med huvudkontor och produktion i Västervik, R&D i Tranås samt marknadskontor i Stockholm.

Om anställningen

Start omgående enligt överenskommelse

Tillsvidareanställning

Tycker du det låter intressant? Välkommen med din ansökan idag!

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på 0490-199 99 eller jobs@inzile.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Inzile AB publ

Placering

Västervik

Kontaktperson

Inzile AB (publ)