Jobbsafari är en del avschibsted logo

Intresseanmälan - Vikarie i Lerums förskolor och grundskolor

Intresseanmälan - Vikarie i Lerums förskolor och grundskolor

StudentConsulting · Lerum · Ansök senast 4 dec.

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du alltid haft ett brinnande intresse för barn och ungdomars utveckling? Kanske vill du knyta relation med framtida arbetsplats genom ett jobb inom skolans värld? Tveka då inte att göra en intresseanmälan för jobbet som vikarie i Lerums Kommun.

Information om uppdraget:

StudentConsulting arbetar tillsammans med Lerum kommuns kommunala förskolor samt grund- och särskolor. Att arbeta i skolor i Lerums kommun innebär att du kommer ha stora möjligheter till att utvecklas tillsammans med dina egna förutsättningar. Skolorna i Lerum arbetar ständigt med att ha kvalité och utveckling i sitt arbete.

Som vikarie kan dina uppgifter variera, men dina ansvarsområden innefattar att stötta upp i verksamheten på olika sätt. Du gillar att hålla i lektioner, arbeta med barn/tonåringar, gillar att följa planeringar etc. Arbetet utförs på veckodagar under dagtid, arbetstid och arbetsplats kan variera.

Du kommer bli anställd av StudentConsulting och arbeta som konsult ute i Lerums skolor och förskolor. Tjänsten är för kommande behov.

För att få arbeta med barn och ungdomar krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på Polisens hemsida. Att få ett utdrag tar ca två veckor så det är bra om du ansöker om utdraget i samband med att du skickar in din ansökan. Länken till blanketten: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Detta söker vi:

Vi söker dig som vill jobba heltid/deltid eller extra. Du vill arbeta inom förskolor och grundskolor där du kommer att ingå i en vikariepool och därmed ofta bli utbokad samma morgon som passet är, därför är din flexibilitet av yttersta vikt.

Vi söker dig som är en ansvarstagande person med ett intresse för barns utveckling. Personliga egenskaper vi efterfrågar är:
  • Lugn och empatisk
  • God samarbetsförmåga, bekväm med att möta många nya människor
  • Förmåga att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor
  • Positiv och kreativ
Vi söker dig som har gymnasieexamen och som har goda kunskaper att uttrycka sig på svenska i såväl tal som skrift. Det är meriterande med en pedagogisk utbildning men vi kommer även att se efter andra kvalifikationer och personlig lämplighet. Rekryteringen gäller kommande behov men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Lerum

Dela jobbannonsen

Anmäl annons