Jobbsafari är en del avschibsted logo

Intresseanmälan supporttekniker/onsite-tekniker/fälttekniker

Intresseanmälan supporttekniker/onsite-tekniker/fälttekniker

Barona · Östersund · Ansök senast 24 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Detta är till för dig som inte hittar ditt drömuppdrag bland våra lediga jobb just nu, men eftersom vi ständigt är på jakt efter talangfulla kandidater till olika teknikertjänster tar vi gärna emot en intresseanmälan från dig. Både dig som är junior och senior.

I din ansökan vill vi att du bifogar ett CV med en tillhörande text där vi får mer information om dig och dina erfarenheter samt svarar på några frågor som kommer upp när du ansöker.

Vi jobbar ständigt med vår kandidatdatabas och kommer kontakta dig så fort vi hittar ett relevant uppdrag baserat på dina erfarenheter och önskemål. Men dyker det upp en intressant tjänst uppmuntrar vi dig att söka den även om du tidigare har skickat in en intresseanmälan!

Tjänster som kan bli aktuella:
  • Supporttekniker/servicedeskmedarbetare
  • Onsite-tekniker
  • Fälttekniker

Vanligt efterfrågade kunskaper och egenskaper:
  • Du har ett stort intresse för teknik och IT
  • Tidigare erfarenhet av liknande roller är alltid meriterande men inte alltid ett krav
  • Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Du bör vara serviceinriktad, ansvarstagande, kommunikativ och strukturerad

Övrig information
Observera att detta inte gäller en specifik tjänst utan är en intresseanmälan för kommande uppdrag. Det kan gälla både tillsvidare- och visstidsanställningar. Vi har kunder från norr till söder så du får gärna i din ansökan ange vilka städer som är aktuella för dig att arbeta i.

Som konsult på Barona är du anställd av ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag. Du kommer att ha regelbunden kontakt med en dedikerad konsultchef.

Gå med i vårt linkedin-nätverk för IT-tekniker! Här uppdaterar vi kontinuerligt om våra aktuella tekniker-roller
https://www.linkedin.com/groups/12714788/

Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund men levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här:  http://barona.se/om-oss/

 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Barona

Placering

Östersund

Kontaktperson

Barona Professionals AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons