Jobbsafari är en del avschibsted logo

InterSystem AB söker servicetekniker

Intersystem AB · Ängelholm · Ansök senast 18 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du stor eller viss erfarenhet inom industriautomation? Gillar du att resa och att ha kundkontakt? Just nu söker InterSystem en servicetekniker för genomförande av service och support för våra kunder i Skandinavien. Låter det intressant?

Välkommen till InterSystem, ett medelstort internationellt företag där teamkänsla är en viktig ingrediens. Eftersom företaget är i en expansiv fas behöver vi just nu rekrytera fler duktiga medarbetare till vår organisation.

Din roll
Som servicetekniker på InterSystem arbetar du främst med serviceuppdrag till våra Skandinaviska kunder. Du kommer vara en del av vår eftermarknadsgrupp som utöver service även ansvarar för support, reservdelar och vissa optimeringsprojekt. Tjänsten bygger på stort eget ansvar och du kommer ha en modern servicebil till ditt förfogande.

Vi ser gärna att du har viss eller stor erfarenhet av industriautomation, helst både mekaniskt och elektriskt. Skulle du även ha kunskap inom PLC-programmering så är det väldigt meriterande.

Vem är du?
Trots att denna tjänst kräver viss erfarenhet så ser vi mycket till dig som person och din potential. Du ska både vara bra på att samarbeta i grupp och arbeta självständigt. Du är en positiv person med stor egen drivkraft och med krav på dig själv och din omgivning. Du måste vara flexibel och klara av snabba förändringar i ett högt tempo.

Välkommen med din ansökan!

Lön enligt avtal och kvalifikationer.

Vid frågor rörande denna tjänst kontakta:
Håkan Persson, 0431 44 91 21
Ansökan skickas till hakan.persson@intersystem.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Intersystem AB

Placering

Ängelholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons