InterSystem AB söker automationsingenjör

Intersystem AB · Ängelholm

·

Ansök senast 25 jan. (Idag)

Är du en automationsingenjör som brinner för PLC-programmering och med stort eget driv? Skulle du vara intresserad av att jobba i ett medelstort internationellt företag där teamkänsla är en viktig ingrediens?

Välkommen till InterSystem, vi är företaget där alla medarbetare har en viktig roll i vårt uppdrag att leverera helhetslösningar inom palletering och materialhantering.

Din roll
Som automationsingenjör på InterSystem arbetar du främst med driftsättning av helautomatiska system inom palletering och e-handel. Våra leveranser för palletering kan variera från enklare maskiner med endast en linje till mer omfattande system med flera linjer där vi även kan integrera annan utrustning. Vid leveranser inom e-handeln bygger vi system som transporterar, väger, skannar och sorterar påsar och lådor med unik streckkod.

Du kommer att ingå i en teknikgrupp som idag omfattas av fem maskiningenjörer och fyra automationsingenjörer. Tillsammans designar och hanterar ni projekt inom palletering och materialhantering som våra kunder runt om i världen beställt. Tjänsten omfattas av resor vid driftsättning ute hos kund men även en hel del tid på fabriken där maskinerna programmeras/ testas och förbereds innan leverans.

Att du talar och skriver flytande svenska och engelska är en självklarhet, och kan du även hantera tyska är det mycket meriterande.

Vem är du?
Vi ser till dig som person och din potential mer än till din erfarenhet eller utbildningsnivå. Du ska både vara bra på att samarbeta i grupp och arbeta självständigt. Du är en positiv person med stor egen drivkraft och med krav på dig själv och din omgivning. Du måste vara flexibel och klara av snabba förändringar i ett högt tempo.

Lön enligt avtal och kvalifikationer.

Vid frågor rörande denna tjänst kontakta:
Martin Samuelsson, 0431 44 91 13
Ansökan skickas till martin.samuelsson@intersystem.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Intersystem AB

Placering

Ängelholm

Kontaktperson

Martin Samuelsson

0431 44 91 13