Jobbsafari är en del avschibsted logo

Internkommunikatör till Nordic Choice Hotels

Internkommunikatör till Nordic Choice Hotels

Wise Professionals · Solna · Ansök senast 28 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om uppdraget

Det här är ett konsultuppdrag på heltid (möjlighet finns att arbeta 70-80%) via KIMM/Wise Professionals under 3 månader, med chans till förlängning. Start i mitten/slutet av november, eller enligt överenskommelse. Kontor beläget i Solna, med möjlighet att jobba delvis hemifrån.

Om rollen

Nordic Choice genomgår nu en spännande rebranding-resa och byter i början av 2023 till namnet Strawberry. De söker nu dig, som med dina kompetenser inom internkommunikation och content, vill vara en del av den resan. Som Internkommunikatör kommer du, med din vassa skrivförmåga, spetsa texterna på bästa sätt. Du jobbar mycket med text och har en stor förståelse för hur man når rätt målgrupp. Även om fokuset ligger på text, ser vi gärna att du också har goda kunskaper inom content för att kunna skapa wow-feeling i internsystemet, och på den externa karriärsidan. Vi vill att våra medarbetare ska få känna engagemang kring vårt nya brand. Här kommer du spela en viktig roll genom kreativt skapande av engagerande aktiviteter.

Du kommer samarbeta tätt med och rapporterar till Nordic Choice Employer Branding Specialist.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Med hjälp av vår nya brand toolbox; uppdatera och ompaketera design tone-of voice och storyline på interna digitala siter samt dokument och PPT-presentationer för medarbetarna 
  • Ompaketera och skriva om anställningsförmåner på ett kreativt och tilltalande sätt för att skapa en “what’s in it for me” känsla hos medarbetarna
  • Ta fram material i form av text och bild– från idé till publicering
  • Uppdatera karriärsida med både copy och content med den nya designen, i samarbete med en webbdesigner.

Om dig

Vi söker dig som är självgående och handlingskraftig. Med en stor nyfikenhet och naturlig drivkraft är du inte rädd för att ta för dig och agera självständigt i ditt arbete. Då det inte finns någon internkommunikationsavdelning kommer du få samarbeta med olika avdelningar. Det är därför även viktigt att du har en bra struktur och tidigare erfarenhet av att arbeta i projekt med deadlines. Som person är du social och opretentiös, du trivs bra i en kultur där det är högt i tak.

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet inom hotell- och/eller servicebranschen, samt gärna varit med i en rebranding-process.

Vi ser gärna att du har:

  • Minst 3 års erfarenhet av att arbeta med internkommunikation/content writer 
  • Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Vi ser även gärna att du har goda kunskaper i svenska och/eller norska.

Meriterande om du:

  • Tidigare arbetat med kommunikation/marknadsföring kring anställdas förmåner 
  • Har arbetat med Google siter 
  • Har tidigare erfarenhet av Salesforces, Motimate eller liknande CRM system/E-learning system
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta med employer branding och/eller kommunikation mot medarbetare

Om Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels är en av de största hotellkedjorna i Norden, med fler än 200 hotell. Vi tror inte att det finns ett standardiserat hotellkoncept som passar alla. Istället låter vi våra gäster få välja bland en mängd olika hotellupplevelser, stilsäkra Clarion Hotel, varma Quality Hotel, urbanska Comfort Hotel och fler än 20 andra självständiga hotlel. Vårt team består av 16 000 personer från mer än 120 olika länder. Vi är stolta över att kunna säga att vi är mångfald i praktiken!

Ansökan Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV och personligt brev eller din LinkedIn-profil via ”Sök rollen” här nedan och du kommer i samband med det att få svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta rekryteringsassistent Jennelie Hedman på jennelie.hedman@wise.se eller ansvarig konsultchef Sandra Sculac på ss@kimm.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Välkommen med din ansökan!

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Wise Professionals

Placering

Solna

Kontaktperson

Wise Professionals AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons