Jobbsafari är en del avschibsted logo

Interimschef sökes till offentlig sektor i Linköping!

Interimschef sökes till offentlig sektor i Linköping!

Jurek Rekrytering & Bemanning AB · Linköping · Ansök senast 15 aug.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du få ansvara för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. En del i uppdraget är att skapa säkra affärer och bidra till att säkra ekonomin i verksamheten, samt säkerställa att medarbetarna har en god arbetsmiljö. Inom avdelningen arbetar nio medarbetare som har mycket erfarenhet och kunskap inom produktionen.

Vem är du?

Vi söker dig som är en affärsdriven och analytisk chef med mycket goda ekonomiska kunskaper samt förmåga att se helheten för verksamheten. Du har samtidigt ett genuint intresse för människor och en förmåga att genom ditt goda ledarskap bygga en kultur som präglas av trygghet, tillit och trovärdighet. Du har arbetat inom producerande verksamhet och vet hur det är att vara chef för producerande personal. Du har dessutom kunskap om hur du driver upphandlingar inom verksamheten. Språkliga kunskaper i svenska och engelska, samt kunskaper i digitala verktyg är en självklarhet.

Du erbjuds

Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos vår kund i Linköping. Omfattningen 50% under 6 månader. Uppdraget förväntas starta i augusti 2022. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Elvira Björebäck på elvira.bjoreback@jurek.se Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Placering

Linköping

Kontaktperson

Elvira Björebäck

08-525 01 800

Dela jobbannonsen

Anmäl annons