Jobbsafari är en del avschibsted logo

Interim redovisningskonsult

Talents of Sweden · Stockholm · Ansök senast 10 dec.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker interima redovisningskonsulter till ett internationellt konsultbolag med stora tillväxtplaner. Om du i dagsläget är tillgänglig på mellan 50-100% så är detta tjänsten för dig!

Om rollen

Vi söker nu självgående, seniora redovisningskonsulter som vill vara med på en spännande tillväxtresa inom en internationell och nytänkande organisation. Som senior redovisningskonsult kommer du att ansvara för den kvalificerade redovisningen för ett antal av företagets kunder, vilka innefattas av allt ifrån mindre start ups till multinationella koncerner. Bolaget tillämpar ett processbaserat arbetssätt och arbetsuppgifterna utgörs bland annat av bokslutsarbete, deklarationer och årsredovisningar.

Är detta du?

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av redovisningsarbete och självständigt kan hantera ett bolags redovisning, från ax till limpa inklusive deklarationer. Som person trivs du i en dynamisk arbetsmiljö med högt tempo och har ett proaktivt förhållningssätt likväl som en god samarbetsförmåga.

Dessutom är/har du:

- Minst fem års mångsidig erfarenhet inom redovisning eller revision - Kunskap i K2 och K3-regelverken - God systemvana - Erfarenhet av kundansvar - Flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska Utöver detta är det meriterande om du tidigare har arbetat i system som Fortnox, NetSuite och Procountor, samt rapporterat enligt IFRS. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet från redovisningsbyrå. 

Om bolaget

Vår kund är ett framträdande, internationellt konsultbolag verksamma inom bland annat redovisning, löneadministration, skatt och juridik. Företaget ligger i framkant vad gäller automationsprocesser likväl som teknologiutveckling och har som huvudsakliga vision att följa, stödja och främja utveckling i start-ups och tillväxtbolag. Företaget arbetar aktivt för att bidra till en fossilfri, hållbar omvärld och delar årligen ut en andel av vinstmedlen till projekt som främjar förnybar energi.

Vi svarar gärna på frågor 

Vänligen kontakta rekryterare Rebecca Jonas på 073-670 88 50 alternativt rebecca.jonas@talentsofsweden.se vid ytterligare frågor som rör tjänsten. Intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan snarast. 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Talents of Sweden

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Young Talents Of Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons