Jobbsafari är en del avschibsted logo

INTERIM REDOVISNINGSCHEF

People of Interim & Finance Sweden AB · Stockholm · Ansök senast 29 maj (11 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker nu en interim Redovisningschef för att överlappa ett rekryteringsglapp.

Start: Så snart som möjligt med viss flexibilitet för rätt person Längd: 6 månader med möjlighet till förlängning Plats: Centrala Stockholm men viss möjlighet till arbete på distans.

Om Rollen

I rollen som Redovisningschef arbetar du nära några kollegor i redovisningsteamet och du rapporterar direkt till CFO. I rollen förväntas du att vara väldigt operativ och du behöver vara trygg och helt självständig i bokslutsarbete med självständigt ansvar över rapportering. Förutom att leda och fördela resurserna interna i gruppen kommer du att ha det övergripande ansvar för den löpande bokföringen samt månadsbokslut och årsbokslut. Varje månad kommer du att ha en genomgång samt rapportering till CFO. Det förekommer även kontakt med revisorer och myndigheter.

Är detta du?

Vi ser att du som söker har arbetslivserfarenhet om minst 5 år, gärna från en liknande position. Det är fördelaktigt om du har goda kunskaper i engelska och är systemintresserad. Vidare ser vi att du är van att verka i en föränderlig arbetsmiljö och har mycket goda kunskaper i Excel.

Som person är positiv, social och proaktiv med en doer-mentalitet. Du trivs med högt tempo i en föränderlig omvärld. Du är trygg i din kompetens och ledarskap och har förmågan att coacha och entusiasmera dina kollegor.

People of Finance

People of Finance, en fortsättning på Talents of Sweden, är en rekryteringspartner som tar ett helhetsansvar i processen – från behovsanalys och kompetensinventering till att den rätta personen är på plats och presterar optimalt. Konsultföretaget Talents of Sweden har under 10 år byggt upp starka relationer med våra kunder och via en verksamhetsöverlåtelse från Talents of Sweden jobbar People of Finance vidare med våra partner företag. Våra kunder ser oss som pålitliga rådgivare, och många har vi haft långvariga samarbeten med. Vi delar gärna med oss av hur vi kan skräddarsy våra tjänster för att möta era specifika behov och utmaningar. 

Vi svarar gärna på frågor

För frågor om tjänsten kontakta Marcus Ström på marcus.strom@peopleoffinance.se. Vi intervjuar löpande så varmt välkommen med din ansökan snarast. Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot ansökningar via mejl.

Sökord: redovisningchef, redovisningskonsult, redovisning, controller, k3, redovisningsekonom, accounting, accountant, redovisningsbyrå, jobb, rekrytering

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

People of Interim & Finance Sweden AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

People of Interim & Finance Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons