Jobbsafari är en del avschibsted logo

Interim logistikchef för uppdrag på Stadium i Norrköping

Interim logistikchef för uppdrag på Stadium i Norrköping

Stadium AB · Norrköping · Ansök senast 20 juni

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

ValueOne söker en interim logistikchef med erfarenhet från hela varuflödet och goda ledaregenskaper för ett konsultuppdrag på sex månader med eventuell förlängning till Stadium i Norrköping. Uppdraget ska tillsättas snarast.

Om rollen
I rollen som interim logistikchef förväntas du att, under en begränsad period, kliva in och utifrån givna ledtider, kvalitetsmål och nyckeltal driva samt ansvara för Stadiums hela varuflöde, från leverans, via distributionscentralerna tills det att varan når butik och slutkund.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Kostnads- och budgetansvar och delaktighet i beslut gällande investeringar och underhåll för hela avdelningen.
  • Upprätthålla relationer, agera kravställare och förhandla avtal med leverantörer och samarbetspartners.
  • Leda och fördela arbetet på logistikavdelningen, utveckla och ge medarbetarna rätt förutsättningar samt bidra till ett positivt arbetsklimat enligt Stadiums grundvärderingar High Five: Energi, Enkelhet, Laganda, Innovation och Passion.
Erfarenhet och kompetens
Till uppdraget söker vi dig som har logistikutbildning på högskolenivå samt mångårig erfarenhet från att driva och leda en logistikorganisation i stark tillväxt och med värderingar grundade i ett familjeägt bolag. Du har ett sunt ledarskap där du är kommunikativ och involverar dina medarbetare samt ser till att avdelningen har ett bra arbetsklimat som bidrar till gruppens effektivitet och välmående. Vidare är du en rutinerad förhandlare och en tydlig kravställare mot leverantörer och samarbetspartners. Färdigheter som vi värdesätter för rollen är att du är kommunikativ och har förmåga att skapa och utveckla goda relationer samt har ett processorienterat arbetssätt. Du tillämpar en ödmjuk och prestigelös ledarstil och trivs lika bra på lagergolvet som på ledningsgruppsmötet. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Tidigare erfarenhet från arbete i familjeägda företag är meriterande.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Marcus Ljung på telefon: 070 518 74 41.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stadium AB

Placering

Norrköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons