Jobbsafari är en del avschibsted logo

Interim Ekonomiansvarig till ideell insamlingsstiftelse

Interim Ekonomiansvarig till ideell insamlingsstiftelse

Konfidentiell · Stockholm · Ansök senast 25 apr.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om rollen
I rollen som ekonomiansvarig har du helhetsansvar för ekonomin inom organisationen. Du sköter ekonomin för en huvudstiftelse samt två understiftelser. Till din hjälp har du en medarbetare på 50% som sköter leverantörsreskontran.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Reskontra, löpande bokföring, avstämningar
  • Rapportering
  • Månadsbokslut
  • Analys och uppföljning av utfall
  • Kontaktperson för löneoutsourcingföretaget
  • Samordning och uppföljning av interna projekt
Vem söker vi?
För att trivas i rollen har du gedigna kunskaper inom hela ekonomiflödet och flera års erfarenhet av att sköta redovisning från ax till limpa. Du trivs med att arbeta både högt och lågt med allt från reskontra till årsredovisningen. Har du erfarenhet från arbete inom stiftelser är det starkt meriterande. Du trivs i en rörlig miljö med öppet klimat och god stämning. Du är prestigelös, initiativrik och noggrann samt ansvarsfull och självgående.

Plats
Vår kund har sitt kontor i centrala Stockholm. Just nu sker arbetet från hemmakontoret.

Och vilka är vi då?
Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi hyr ut egna och interimskonsulter. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är GIG-managers - Christina Norin-Söderström christina.norin-soderstrom@wise.se och Iren Sayar iren.sayar@wise.se

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Konfidentiell

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons