Integrationsutvecklare till TietoEVRY

Procruitment · Halmstad

·

Ansök senast 8 nov. (14 dagar kvar)

Om TietoEVRY

TietoEVRY skapar digitala fördelar för företag och samhälle. Vi är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Våra nordiska värderingar och vårt nordiska arv styr vår framgång. TietoEVRY har sitt huvudkontor i Finland och har omkring 24 000 experter anställda globalt. Bolaget tillhandahåller service åt tusentals företag och organisationer inom privat och offentlig sektor i mer än 90 länder. TietoEVRY omsätter årligen cirka 3 miljarder euro och aktierna är noterade på NASDAQ i Helsingfors och Stockholm samt på Oslo Børs. Läs gärna mer här: www.tietoevry.com

Om tjänsten

I rollen som integrationsutvecklare kommer du bli en del av integrationsteamet, riktade mot den svenska marknaden bestående av arkitekter, utvecklare och integrationsförvaltare.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå främst utav att utveckla nya integrationstjänster från ett lösningsförslag baserat på en specifikationsbegäran från kund. Du kommer vara delaktig i alla delar av ett projekt alltifrån kundmöten med kravinsamling, kravspec till utveckling samt test. Här arbetar du med arbete under eget ansvar, vilket ställer stora krav på dig som individ att du är självgående och drivande.
Förutom teamet som sitter utspritt i Sverige samarbetar du även med kollegor i Finland, Tjeckien, Norge och Indien.

Din kompetens

Skallkrav
  • Några års erfarenhet av integrationsutveckling inom MS BizTalk
  • Erfarenhet av SOAP och REST
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
Meriterande

Erfarenhet av;
  • Integrationsutveckling inom Azure, Dell Boomi eller motsvarande
  • C#
  • SOA - Service-Oriented Architecture
  • .NET
  • XML
  • XSL
  • ASP.NET
Personliga egenskaper

Som person är du självgående och framåtlutad teamspelare. Du trivs med att arbeta självständigt och konversera över en fika via Teams med dina kollegor som sitter utspridda i landet.

Övrigt

För den här tjänsten kommer du att anställas direkt av TietoEVRY.

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Start: Början av 2021 eller enligt överenskommelse

Placeringsort: Ditt hemmakontor eller närmsta kontoret utifrån där du bor. Vart i Sverige du befinner dig är icke avgörande för denna tjänst.

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag,

I den här rekryteringen samarbetar TietoEVRY med Procruitment. För mer information om tjänsten, kontakta: Rebecca Frödekrans, tel. 076 309 97 98 eller rebecca@procruitment.se.

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Procruitment

Placering

Halmstad