Jobbsafari är en del avschibsted logo

Integrationsutvecklare med stort intresse för integrationsarkitektur

Integrationsutvecklare med stort intresse för integrationsarkitektur

Bravida · Stockholm · Ansök senast 5 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara en del i Bravidas pågående och spännande digitaliseringsresa? Vi söker just nu en erfaren Integrationsutvecklare som kommer att vara högst delaktig i Bravidas tillväxtinitiativ och ansvara för utveckling av integrationer samt vara delaktig i arbetet med integrationsarkitekturen i alla Bravidas pågående och kommande förändringsprojekt.

Om tjänsten
I rollen som integrationsutvecklare kommer du tillsammans med arkitektfunktionen att arbeta med att ta fram en ny integrationsarkitektur samt implementera den. Du kommer att designa, utveckla och implementera nya integrationer i projekt enligt framtagen arkitektur och informationsmodell samt utvärdera och migrera befintliga integrationer till ny plattform. Du ansvarar för att ta fram, etablera och vidareutveckla struktur, processer och integrationsmönster för effektivt utnyttjande av integrationsplattformen och för arbete mot enhetlighet och återanvändning.

Vidare definierar och underhåller du informationsmodell och masterdata och agerar rådgivare till olika intressenter. Du ansvarar även för att strukturera förvaltning av integrationer med rutiner för felhantering av extern redundans, problem mgmt och driftöverlämning. I rollen arbetar du nära verksamheten och stödjer systemspecialister vid utveckling eller förändring av integrationer, lösningsutformning och dokumentation. Du kommer även att arbeta nära övriga IT-organisationen samt externa leverantörer.

Rollen är mycket varierande och i kombination med Bravidas starka tillväxt bidrar den till många spännande utvecklingsmöjligheter. Du kommer att få stort utbyte i det strategiska arkitektforumet och i de initiativ som drivs.

Din kompetens och erfarenhet
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har eftergymnasial utbildning (gärna data-/systemvetenskaplig bakgrund ) eller motsvarande flerårig erfarenhet av arbete med integrationsutveckling. Du är van att arbeta i nära samarbete med verksamheten för att fånga upp behov och krav som du översätter till tekniska lösningar som du ansvarar för att få på plats. Du har erfarenhet av att tolka en high level design och utarbeta lösningsförslag baserat på behov och har ett stort intresse för integrationsarkitektur. Du har kunskap och stort intresse för olika integrationsmönster, av Azure samt hybridlösningar med on prem och molnbaserade integrationsplattformar med tillhörande arkitektur. Du har erfarenhet av att arbeta med API-driven integration, REST-tjänster, standarder för autentisering mot molntjänster samt Logic Apps eller liknande verktyg.

Vidare är du van att samarbeta och förstå målgrupper från verksamheten med varierande grad av integrationserfarenhet samt att driva möten med nyckelpersoner från verksamheten för att fånga upp behov. Dessutom har du erfarenhet av att driva mindre projekt, likväl som att kravställa mot externa leverantörer. Utöver erfarenhet av integrationsutveckling ser vi gärna att du har erfarenhet av förändringsarbete. Du uttrycker dig väl i något av svenska/norska/danska samt engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Med gemensamma värderingar, arbetssätt och verktyg skapar vi tillsammans en hållbar och lönsam för oss själva och för våra kunder. Som person har du lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och har god förmåga att ta egna initiativ. Du har lätt för att skapa dig en helhetssyn, är analytisk, driven, prestigelös och en positiv lagspelare som trivs med att arbeta självständigt i en roll med många kontaktytor för att få bästa resultat. Du har även lätt för att kommunicera och ser det som en viktig del i ditt arbete som bygger på mycket tydlighet och noggrannhet.

Om Bravida
Bravida erbjuder tekniska helhetslösningar genom fastighetens hela liv - från rådgivning och projektering till installation och service. Vi är en heltäckande teknikpartner med verksamhet inom ett flertal teknikområden: el, värme och sanitet, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla, kraft och teknisk fastighetsdrift. Vi har lokal närvaro över hela Norden och möter våra kunder på plats för ett långsiktigt ansvar för vårt arbete. Vi gör det möjligt för kunderna att utveckla fastigheternas fulla potential. Det gör vi med hjälp av tusentals fantastiska medarbetare som installerar och underhåller allt som bara ska fungera.

Vår affärsmodell bygger på att vi arbetar som ett företag med samma kultur, arbetssätt och strategier på alla avdelningar. Tillsammans skapar vi marknadens bästa erbjudande. www.bravida.se

I den här rekryteringen samarbetar vi med p4it Search and Recruitment. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Louise Hagen Furugård, 0733 1187 26, louise.furugard@p4it.se alt Jen Scheffel, 0733118798, jen.scheffel@p4it.se

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravida

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons