Jobbsafari är en del avschibsted logo

Integrationsarkitekt till Green Cargo

Green Cargo · Solna

·

Ansök senast 18 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Driv en ny API Management & Azure-integrationsplattform framåt som Integrationsarkitekt hos Green Cargo i Solna eller Hallsberg!

Här får du möjlighet att vara en del av ett hållbart och viktigt bolag som bokstavligt talat får svensk industri och handel att rulla på! Som Integrationsarkitekt hos oss på Green Cargo kommer du erhålla en bred och inspirerande roll där du driver samt ansvarar för vår framtida integrationsplattform. Här blir du en naturlig värdeskapare och bidrar till vår fortsatta digitaliserings- tillika transformationsresa. Resan har bara börjat och det finns stora möjligheter för dig att påverka hur den kommer fortsätta framåt!

Vi erbjuder dig
  • Ett företag som fokuserar på klimatet där C02-minskningär en del av vår dagliga verksamhet.
  • En strategisk nyckelroll i vår föränderliga och komplexa IT- och affärsmiljö med stort ansvar samt möjlighet att påverka framtiden.
  • Spännande samarbeten både internt och extern som med den svenska regeringen, myndigheter, leverantörer och andra järnvägsföretag.
  • En sund och öppen arbetsmiljö, med goda förutsättningar för personlig och professionell utveckling.
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Du kommer att vara delaktig i allt från lösning, design och implementation till testning och driftsättning av integrationslösningar. Det innebär att du bland annat kommer att få jobba med:
  • En ny integrationsplattform, där vår Target Architecture är byggd på Microtjänster och som orkestreras via Azure API Management.
  • Att forma och driva digitaliseringen inom Green Cargo i en komplex IT-miljö med en blandning av moderna tekniker, så som Low Code och Robotic Process Automation och legacy-system.
  • Skapandet av ett transportsystem för miljövänliga transporter med Kundfokus, Lönsamhet och Säkerhet som tydliga fokusområden.
  • Integrationen av både mobil- och webbapplikationer samt jobba med vår Data Lake och BI-plattform.
  • Uppbyggandet av ett långsiktigt integrationsteam för framtiden.
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att ingå i avdelningen IT Architecture, som består av 11 andra personer. Teamet består av seniora arkitekter och utvecklare som är specialiserade på Informations-, plattform- och integrationsarkitektur samt projektledning. Du kommer vara lokaliserad antingen i Solna i Stockholm eller i Hallsberg, beroende vad som passar dig bäst.

Mer om dig

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom integrationslösningar och som motiveras av att utmanas i en stor och komplex IT-miljö. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba som arkitekt tidigare, men det är inget krav. Vi lägger stort vikt vid din höga tekniska förmåga inom moderna integrationslösningar där vi gärna ser att du har jobbat med Azure, API-integrationer och Microtjänster tidigare.

Som person har du en hög initiativförmåga med en vilja att driva utvecklingen framåt. Då arbetet innebär flera interna och externa kontakter ser vi att du besitter en god kommunikativ förmåga. Du är flytande i både svenska och engelska. Samarbete och prestigelöshet är något som genomsyrar oss på Green Cargo och vi ser gärna att du delar dessa värderingar. Vi sätter ett stort värde på din trivsel, att du mår bra på din arbetsplats och att du hela tiden känner att du utvecklas.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Green Cargo

Placering

Solna

Kontaktperson

Mathias Jonsson

0708 53 52 06