Jobbsafari är en del avschibsted logo

Instrumenttekniker till Nynas i Stockholm

Academic Work · Nynäshamn · Ansök senast 23 okt.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du gått en teknisk utbildning gärna mot el eller instrument och gillar tekniska utmaningar så tror vi Nynas raffinaderi och rollen som Instrumenttekniker är rätt för dig. I rollen har du chansen att bli en del av ett ledande bolag inom sin nisch som dessutom värnar om din kompetensutveckling. Sök idag och ta chansen att lära dig allt om hur man upprätthåller och förbättrar raffinaderiets produktionstillgänglighet!

Information om uppdraget

Nynas är ett specialoljebolag, ledande inom en liten nisch av en enorm industri. Deras fokusområde är på de många applikationer som olja kan användas till förutom bränsle. Exempel på produkter är transformatoroljor, smörjoljor och däckoljor samt bitumen vilket används som bindemedel vid asfaltläggning. Nynas beskriver själva att till skillnad från bränsle, som förbrukas direkt när det används, kan deras lösningar i många fall användas i flera årtionden innan de återanvänds. Nynas är i ständig utveckling och därför vill de nu utöka sitt team med en instrumenttekniker.

Arbetet som instrumenttekniker innebär att du arbetar för att upprätthålla och förbättra raffinaderiets produktionstillgänglighet genom förebyggande och avhjälpande underhåll inom styr- och regler samt instrumentteknisk utrustning. Du kommer att få arbeta med allt från enklare servicearbeten till felsökningar och avancerade renoveringar på driftsatt utrustning. Arbetsorder kommer till dig via ett underhållssystem genom planerare och det är förväntat av dig att ta ägarskap och förvalta uppgifterna. I arbetet ingår beredskap på kvällar, nätter och helger var sjätte vecka. Beredskapen är upplagd efter ett rullande schema och innebär att du ska kunna inställa dig med kort varsel (ca 30 minuter) för att kunna utföra felsökning och akut avhjälpande underhåll. Eftersom du kommer vara verksam på en kombinerad El- & Instrumentavdelning så är det meriterande även med el-bakgrund även om din huvudsyssla är instrumentering. Det kommer finnas goda möjligheter att utveckla din kompetens inom båda El- & Instrumentområdena.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work och du kommer att anställas av Nynas AB.

Arbetsuppgifter

Är att upprätthålla och förbättra raffinaderiets anläggningstillgänglighet genom att:
  • Arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll inom området styr-& regler och instrumentteknisk utrustning samt supportera elektriker, mekaniker och automationsingenjörer.
  • Aktivt medverka till att avdelningen strävar mot uppsatta mål, KPI på avdelnings- och sitenivå och avsluta tilldelad veckoplan efter bästa förmåga och förutsättningar.
  • Aktivt arbeta för kvalitets- och miljöförbättrande åtgärder även utanför det direkta ansvarsområdet och över avdelningarna.
  • Hjälper till att planera för reservdelshållning och beredning av arbeten inom avdelningen.
  • Avrapportera och tidsrapportera självständigt samt planera underhållsaktiviteter i samråd med våra planerare i underhållsystemet.
  • Aktivt upprätthålla en god kamratlig och säker kultur inom alla åtaganden och i samarbete med avdelningen, men även över avdelningsgränserna.
Vi söker dig som

Din personlighet kommer att vara avgörande men vi tror också att du som söker har:
  • Har en komplett gymnasieexamen inom teknik, där en inriktning mot styr-& regler, elektronik eller automation är ett stort plus
  • Har ett tekniskt intresse och förståelse samt drivet av att vilja utvecklas och lära dig mer inom teknik
  • Du behöver goda kunskaper i svenska och engelska samt goda IT-kunskaper och inte vara främmande för förändring
  • Du behöver kunna läsa och förstå ritningar och annan teknisk dokumentation.
  • Har B körkort
Erfarenheter från liknande befattning eller motsvarande inom industriunderhåll samt fallenhet för process med automation, styr- & reglerteknik och kunskap kring felsökning på reglertekniska system är meriterande.

Vidare ser vi att du är ambitiös, ansvarstagande, har ett högt initiativtagande och är säkerhetsmedveten. Du är självgående samt driven och har inga problem att lyfta blicken för att lösa problem som inte direkt är knutit till din uppgift eller område. Du är även en lagspelare med ett genuint intresse att arbeta både med människor och teknik på en stor underhållsavdelning med elektriker och instrumenttekniker som tillsammans innehar en hög och bred kompetens.

Övrig information
  • Start: Omgående, vi tar dock hänsyn till eventuell uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid, 6 månaders provanställning därefter en tillsvidareanställning
  • Placering: Nynäshamn
  • Nynas omfattas av säkerhetsskyddslagen och tjänsten kan vara eller komma att bli inplacerad i säkerhetsklass. Inom Nynas tillämpar de slumpmässiga alkohol- och drogtester.
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nynas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Nynäshamn

Dela jobbannonsen

Anmäl annons