Jobbsafari är en del avschibsted logo

Institutionsadministratör

Sveriges Lantbruksuniversitetet · Umeå · Ansök senast 13 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Institutionen för skogens ekologi och skötsel

Vi söker en strukturerad och serviceinriktad administratör då vår institution står inför stundande pensionsavgång. Institutionen består av 100 personer varav 10 är professorer. Vårt uppdrag är att verka för ökad förståelse av skogliga ekosystem och de processer som driver dessa samt att vidareutveckla principerna för hur skogsekosystem ska förvaltas. Vi arbetar därför över ett brett område, och geografiskt i stort sett världen runt. Många av våra medarbetare kommer från andra länder vilket gör att engelska ofta används som arbetsspråk. För mer information om institutionen se: http://www.slu.se/institutioner/skogens-ekologi-skotsel/

Arbetsuppgifter:

Administration av grund- och forskarutbildning, exempelvis registrering av studenter och kurser, uppföljning och rapportering av kurser samt stöd gentemot kursledare och arbete vid disputationer. Hantering av leverantörsfakturor, kundfakturering, löpande bokföring samt arbetsuppgifter vid budget- och bokslutsarbete. Posthantering och övriga ekonomiska- och administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:

Vi vill att du som söker har lägst gymnasieutbildning gärna med ekonomisk inriktning samt att du har grundläggande ekonomikunskaper och praktisk erfarenhet av dessa. Du är lätt att samarbeta med och kan arbeta självständigt samt har goda kunskaper i att kommunicera på svenska och engelska och behärskar Officepaketet (främst excel). Det är meriterande om du har erfarenhet av administrativt arbete inom offentlig verksamhet och/eller om du har arbetat med något av SLU:s datasystem (speciellt Ladok men även Proceedo, UBW (Agresso) och Primula). Som person är du strukturerad och engagerad i det du gör med hög känsla för service. Då vi är en mindre arbetsgrupp på fem personer och arbetar tätt tillsammans fäster vi extra stor vikt vid personlig lämplighet.

Placering:

Umeå

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. SLU tillämpar provanställning.

Omfattning:

100%

Tillträde:

Planerad start 1 Oktober eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2021-08-13.

Att bifoga ansökan: CV och ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du är den vi söker. Ange också namn och kontaktuppgifter till två referenser.

Fackliga kontaktpersoner:

https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/

Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.

Kontaktpersoner

Professor Lars Östlund

Biträdande prefekt

070 5111299

lars.ostlund@slu.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sveriges Lantbruksuniversitetet

Placering

Umeå

Kontaktperson

Professor Lars Östlund

070 5111299

Dela jobbannonsen

Anmäl annons