Jobbsafari är en del avschibsted logo

Installed Base Service Engineer - 006Q34

Installed Base Service Engineer - 006Q34

Schneider Electric · Nyköping · Ansök senast 17 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Schneider Electric söker en serviceingenjör IT-intresse!

Inledning

Vi på Schneider Electric tror att frihet skapar innovation, därför kommer just du vara en viktig pusselbit i den resa vi på Schneider Electric kommer göra framåt. Har du drivet och professionalismen vi söker, kommer vi göra allt för att din resa går spikrakt uppåt!

Information om tjänsten

Vi behöver nu få en otroligt viktig pusselbit på plats i organisationen och vi hoppas att det är just du. Har du drivet och professionalismen som vi söker, kommer vi göra allt för att din resa hos oss går spikrakt uppåt.

Som Serviceingenjör på Schneider Electric förväntas du ha en relevant kunskapsnivå för att självständigt kunna utföra samtliga arbetsmoment som rollen kräver. Dina huvudsakliga fokusområden ligger inom service och moderniseringar där du programmerar fastighetssystem med hjälp av funktionsblocksprogrammering och sedan driftsätter systemen.

Våra kunder finns inom allt från privata aktörer till kommuner och landsting samt inte minst både små och stora industrier!

Vi erbjuder dig

Ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka vår spännande tillväxtresa. Hos oss är personalen det viktigaste, vi ser till att du har det du behöver för att prestera, få personlig tillfredsställelse och ha roligt. Dina arbetsdagar spenderas tillsammans med ett kompetent och drivet team.

Beroende på din bakgrund erbjuds du ett skräddarsytt internt utbildningspaket för att på bästa sätt komma in i rollen. Utöver detta har du en dedikerad mentor som finns vid din sida. Och såklart riktigt kompetenta medarbetare!

Arbetsuppgifter

I rollen som serviceingenjör utförs ditt arbete antingen ute hos kund eller på kontoret. Ditt arbete är att programmera fastighetssystem med hjälp av funktionsblocksprogrammering som sätts upp på plats hos kunden och kopplas till en överordnad dator för styrning. Utöver detta ingår hålla en dialog med kundernas olika avdelningar inom bland annat IT för att säkerställa att du får tillgång till servrar för att kunna genomföra ditt arbete. Du säkerställer funktioner genom att testköra systemen och funktionerna du har tagit fram i samråd med kunden.

Till din hjälp har du en dedikerad mentor som tar dig under sina vingar samt kollegor med expertkompetens inom sina respektive områden, projektledare och affärsutvecklare som har otroligt bra dialoger med kunder och samarbetspartners.

Vi söker dig som:

Har koll på IT-nätverk och kanske även BACnet, Modbus eller LON. Bara intresset finns hos dig tror vi att du kan lära dig. Meriterande är kunskap inom El eller VVS, men det är inget krav för tjänsten.

Som person tror vi att du har ett genuint teknikintresse och kan ta eget ansvar och initiativ i tjänsten. Du vill utvecklas och att du tar ansvar över din egen utveckling samt det arbete du utför. Vi blir glada om du vill sprida glädje tillsammans med oss!

Övrigt

Stad: Nyköping

Omfattning: Heltid, rekrytering

Tillträde: Enligt överenskommelse

För övriga frågor, kontakta Anna Eriksson, 073-805 88 75

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Schneider Electric

Placering

Nyköping

Kontaktperson

Schneider Electric Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons