Installatör

MicroGroup Europe AB · Örnsköldsvik

·

Ansök senast 22 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Brinner du för IT och teknik? Vill du arbeta med den allra senaste tekniken på ett företag som dessutom har en grym sammanhållning? Då tycker vi att du ska läsa vidare!

MicroNät är en branschledande leverantör av luftburet bredband och intresset för våra produkter och tjänster är stort runtom i landet. Just nu befinner vi oss i en spännande fas där vi expanderar kraftigt och för att kunna möta den stora efterfrågan söker vi nu en ny kollega.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är tekniskt kunnig, händig och har ett stort eget driv. Som installationstekniker av 5XG är det du som ansvarar för att installera MicroNäts produkter och tjänster, där du både självständigt och i grupp utför mätningar, montering och installation av utrustning, samt löser eventuella problem som uppstår. Placeringsort är Örnsköldsvik, men tjänsten innefattar en stor del resande och regelbundna övernattningar på annan ort.

Våra installationstekniker är vårt ansikte utåt så det är också viktigt att du är service minded, professionell, social och lösningsorienterad. Det är meriterande om du som söker har erfarenhet som elektriker, nätverksinstallatör, installationstekniker eller något annat liknande.

Vi erbjuder arbete i en inspirerande och innovativ miljö tillsammans med trevliga och drivna kollegor, där du som medarbetare får möjlighet att jobba och utvecklas med den senaste tekniken.

Kvalifikationer:
  • Gärna erfarenhet av att arbeta med teknisk installation
  • Minst gymnasial utbildning, gärna inom IT/teknik.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Baskunskap i konfiguration av router och wifi produkter
  • Körkort: B
Omfattning 100%

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Jonas Hellström på: 0660-206000. Ansökan skickas till jobb@micronat.se

Ansök redan idag med CV och personligt brev, vi gör löpande intervjuer.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

MicroGroup Europe AB

Placering

Örnsköldsvik

Kontaktperson

Jonas Hellström

0660-206000