Jobbsafari är en del avschibsted logo

Installatör telekom

TACTPARTNER AB · Göteborg · Ansök senast 7 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Tactpartner samarbetar med många intressanta kunder i Sverige och har erfarenhet av att varit en del i några av Sveriges största/komplexa projekt inom installation tex, sjukhusbyggnation, infrastrukturprojekt, arenabyggen och stora gallerior. Men en stor del av våran verksamhet består också av mindre lokala projekt och servicearbete med lokala mindre samarbetspartners runt om i Sverige.

Vi söker nu drivna tekniker med baskunskaper inom installation och en vilja att utvecklas vidare. Du är tekniskt intresserad och van vid att möta kunder och vara ett gott föredöme som representant för ditt företag.

Krav:

# Erfarenhet eller utbildning inom el/fiber/installation/nätverk.

# God datorvana

# Behärska svenska och engelska i tal och skrift

# B-Körkort

Vi ska tillsammans med vår kund bygga mobiltelefoni-lösningar inomhus. Många nya hus är täta och därför behövs det kompletteras med utrustning som förstärker signalen inne i dessa hus så man kan kommunicera med yttersidan.

Det här är längre projekt och vi ser att sättet att arbeta med liknande installationer bara kommer öka.

I ditt arbete kommer du jobba i huvudsak med installation och montage i fastigheter. Kabeldragning, installation, kontaktering, ritningsläsning, montage av telekomutrustning och konfiguration. Jobbet kommer också bestå av fältarbete på höjd (hustak och mast) så vi ser gärna att du är intresserad av det också.

Du kommer jobba i ett team av erfarna tekniker som hjälper dig i din introduktion.

Eget driv och intresse är viktigt, resten kommer vi kunna lära dig på plats.

Arbetsplatsen är i Göteborg så bor du inte i närområdet ser vi gärna att du förklarar för oss hur du har tänkt dig med boendet om du får jobbet.

Skicka din ansökan med cv och personligt brev till jobb@tactpartner.se , skriv "Installatör Telekom GBG" i rubriken på ditt mail för att vi ska hitta den.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

TACTPARTNER AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Tactpartner AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons