Installatör flytbryggor

Sf Marina Wallhamn AB · Tjörn

·

Ansök senast 5 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

SF Pontona säljer och installerar pontoner i Sverige och är en del av SF Marina koncernen. SF Pontona utför allt arbete inom flytbryggor, Y-bommar samt träkonstruktioner.

Nu söker vi en installatör som vill bli en del av vårt team att leverera och installera våra kvalitetspontoner till hamnar runt om i Sverige. Vårt jobb med att installera pontoner är säsongsbetonat, vilket medför att vi söker dig som klarar högt tempo och är flexibel i din arbetstid och har möjlighet att resa.

Vid perioder med färre installationer, så kan det finnas möjlighet att arbeta i SF Marina Wallhamns betongelementfabrik. Där kommer du att jobba med armering, cellplast och betonggjutning i grupp.

Du som söker behöver ingen tidigare arbetslivserfarenhet inom området, du bör vara i god kondition, samarbetsvillig, utåtriktad och villig att lära dig för att på sikt kunna få en viktig roll i vårt team.

Du som söker behöver:
  • Körkort
  • B (BE tungt släp är ett plus)
  • Behärska svenska språket, alla andra språk ses som en tillgång.
En extra fördel är att ha truckkort och sjövana, detta är dock inga krav.

Anställningen är en visstidsanställning, men finns möjligheter till att övergå i en tillsvidareanställning.

Känns detta som ett jobb för dig? Tveka inte att kontakta oss på: sfpontona@outlook.com eller ring Peter Degerman: 0706-668194
www.sfpontona.se www.sfmarina.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sf Marina Wallhamn AB

Placering

Tjörn