Jobbsafari är en del avschibsted logo

Installatör AV-teknik

Agillo AB · Mölndal · Ansök senast 10 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi erfarna tekniker för installation av AV-teknik. Vi söker dig som är erkänt skicklig AV-tekniker. För att passa i rollen, ska du ha mångårig erfarenhet av att installera och driftsätta avancerad AV-teknik.

Rollen innebär eget ansvar och många olika kontaktytor, och tempot är ofta högt. Du kommer att ta hand om den tekniska utrustningen, packa ihop, transportera och bygga upp där det behövs. Du kan även komma att arbeta som tekniskt support vid konferenser och mässor.

Vi vill att du har gått ut gymnasiet, har relevant teknisk erfarenhet inom ljud-, ljus- och bildteknik samt gärna erfarenhet av serviceyrke, till exempel inom event och konferens med liknande arbetsuppgifter.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan och vill tipsa om att söka så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Bifoga CV och kort beskrivning av dig själv. Ange din ansökan med ”Av-tekniker”.

Om Agillo

Agillo AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som är särskilt inriktade på personaluthyrning och rekrytering inom arbetsområdena produktion, kontor, ekonomi, produktion, lager, bygg och anläggning.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Agillo AB

Placering

Mölndal

Kontaktperson

Agillo AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons