Jobbsafari är en del avschibsted logo

Installationstekniker Karlstad

KONE AB · Karlstad · Ansök senast 15 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu behöver vi stärka upp vårt installationsteam i Karlstad med fler medarbetare och söker en Tekniker för Installation och Modernisering av hissar.

I rollen kommer du jobba dagligen med att förbättra hissars pålitlighet, miljöeffektivitet, komfort och utseende, ansvara för att de uppfyller senaste tillgänglighets- och säkerhetsstandard. Du kommer jobba med fullständiga utbyten av hissar, modernisering/uppgradering av hissar och komponentuppgraderingar.

Du har minst gymnasial utbildning inriktning från El/Automation/Byggnads- och Installations teknik eller det vi bedömer likvärdigt och samtidigt vill vi att du gillar praktiskt arbete. Arbetet är delvis fysiskt och tunga lyft förekommer. Det är bra om du har några års erfarenhet av arbete från tekniska installationer och vana från hissbranchen värderas mycket högt. Har du kunskap om och erfarenhet av arbete inom el så ser vi det som värdefullt. Krav B Körkort.

Du utgår hemifrån och tar dig med servicebil till de olika projekten. Arbetet är till stor del självständigt och innehåller mycket kundkontakt. Till din hjälp har du erfarna kollegor, stöttande arbetsledare, samt väl etablerade rutiner och arbetssätt. I inledningen av din anställning arbetar du tillsammans med en kollega och du får en gedigen introduktion för att du ska få goda förutsättningar att lyckas i din tjänst

Vi kommer lägga stor vikt kring dina personliga egenskaper - Du måste vara engagerad och nyfiken med mycket stort intresse för teknik i kombination med en förmåga att lösa tekniska problem. Du är duktig på att följa instruktioner såväl som att instruera andra.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-03-14 . Har du frågor är du välkommen att kontakta: Distriktschef Johannes Fyrpil 010-2184087
alt Rekryteringsspecialist Lena Sjö, 010-218 40 30

Placeringsort: Karlstad

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

KONE AB

Placering

Karlstad

Dela jobbannonsen

Anmäl annons