Installationselektriker

Kinnekulle Energi AB · Götene

·

Ansök senast 31 mars (34 dagar kvar)

Ansök via mejl

Vi växer och söker nu flera medarbetare!

Tjänsten som Installationselektriker innebär att självständigt utföra alla förekommande El-arbeten. Vi ser gärna att du har bred kompetens. (Från Service till Automation inom Industri) Arbetsuppgifterna omfattar alltifrån ny- och ombyggnadsarbeten till underhåll-, skötsel, reparations- och felsökningsarbeten.

Hos oss får du en individuell utvecklingsplan, vi tror på kontinuerligt lärande och Din utveckling är viktig för oss. Det är genom våra medarbetare som vi utvecklas och växer som företag. Vi gör det tillsammans! Vi erbjuder en omväxlande tjänst i ett team präglat av arbetsglädje, korta beslutsvägar, delaktighet och stort eget ansvarstagande.

Som person är du lösningsorienterad och trygg i dig själv, intresserad av att lära dig nya saker, ansvarsfull, gillar att samarbeta samt vågar att ta egna initiativ.

Kinnekulle Energi är inne i en spännande utvecklingsfas där vi med vår samlade kompetens och bredd på verksamhet ser fram emot de förändringar som energisektorn står inför. Vi arbetar efter våra värdeord Nytänk, Tydlighet, Tillsammans och Arbetsglädje som genomsyrar vår vardag och för oss framåt både som personer och som företag.

Vi jobbar med El- & Fiberinstallation, större och mindre Elkraftsjobb (Industri, Vindkraft, Solceller, Eldistri­butionsnät) samt EL-driftsledning i och utanför Götene kommun.

Inom företaget finns även affärsområdet Energitjänster som innefattar allt från elhandel och energilös­ningar till en egen Elon-butik.

#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kinnekulle Energi AB

Placering

Götene

Kontaktperson

Kinnekulle Energi AB

Ansök via mejl