Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sales Lead Developer

SalesOnly Sverige AB · Upplands Väsby · Ansök senast 22 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om bolaget och rollen:
Sensor Control Nordic AB är en oberoende leverantör av komponenter och system inom området industriautomation. Vårt kundfokus har vi lagt på medelstora och stora maskinbyggare. För att kunna erbjuda våra kunder absolut bästa service och support, har vi valt att utforma vårt produktsortiment baserat på våra kunders behov.

Vår vision är att bli Nordens ledande oberoende leverantör av komponenter och system till maskinbyggare. Vårt arbetsfält är hela Norden och Storbritannien. Basen ligger i Stockholm och lokalkontor finns i Malmö, Tallinn, Helsingfors, Oslo, Walsall och Shanghai.

Nu söker vi en ambitiös och teknikintresserad Sales Lead Developer med stor potential att utvecklas till en framgångsrik säljare inom industriautomation! Som SLD hos oss kommer du att arbeta tätt tillsammans med vårt erfarna säljteam för att utveckla affärer och bygga relationer med befintliga och potentiella kunder inom industrin. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Upplands Väsby.

Dina ansvarsområden kommer att inkludera:
  • Hantering av inkommande samtal och försäljningsrelaterade mail.
  • Skapa offerter, kalkyler och prislistor till försäljningsteamet.
  • Att arbeta tätt tillsammans med våra tekniska experter för att kunna ge kunderna de bästa lösningarna för deras behov.
  • Proaktivt arbeta mot uppsatta mål och KPI:er via telefon och mail.
Vi söker dig som har:
  • En stark drivkraft och en vilja att utvecklas inom försäljning och industriautomation.
  • Goda kommunikationsfärdigheter.
  • Förmågan att arbeta självständigt och ta initiativ.
  • En passion för teknik och ett intresse för industriautomation.
Vi erbjuder:
  • En unik möjlighet att utvecklas till en framgångsrik säljare i ett bolag i stark tillväxt.
  • En stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter att utveckla dina tekniska kunskaper.
  • En platt organisation med högt i tak och frihet under ansvar.
  • Fina och moderna lokaler i Upplands Väsby.
Om du är en ambitiös person med ett brinnande intresse för teknik och försäljning, och tror att du har potential att bli en framgångsrik säljare inom industriautomation, alternativt om du har erfarenhet från innesäljarrollen och vill vidareutvecklas, skicka in din ansökan redan idag! Vi söker efter dig som vill växa tillsammans med oss och ta nästa steg i din karriär. Då vi eftersträvar mångfald och en jämlik arbetsplats, ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Ansökan:
I denna rekrytering samarbetar vi med Per Sävje och Mikael Majoros på SalesOnly.

För bästa kandidatupplevelse ber vi dig, i första steg, söka tjänsten. Om ansvarig rekryterare anser att du har en matchande profil kommer våra rekryterare, i nästa steg, ta kontakt med dig. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mejl då detta strider mot direktiven i GDPR. Urval, kandidatdialoger och digitalintervjuer sker löpande - varmt välkommen med din ansökan redan idag.

För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Mikael via mikael.majoros@salesonly.se eller Per via per.savje@salesonly.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SalesOnly Sverige AB

Placering

Upplands Väsby

Dela jobbannonsen

Anmäl annons