Inredningsansvarig för ett konsultuppdrag

Hammer & Hanborg Sverige AB · Göteborg

·

Ansök senast 8 dec. (5 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

JM i region väst söker en Inredningsansvarig för ett konsultuppdrag

- Var med och skapa en fantastisk upplevelse för JM:s kunder i deras resa mot sin nya bostad

Älskar du färg och form och att hjälpa andra människor? Är du dessutom väldigt noggrann och har ett sinne för detaljer? Då tror vi att det här uppdraget kan vara något för dig!

JM behöver förstärka sitt marknadsteam och vi söker nu för deras räkning en självständig inredningsansvarig med vana av att samarbeta och ha många arbetsuppgifter igång samtidigt. Detta är ett konsultuppdrag motsvarande 100% av en heltidstjänst. Du kommer att vara anställd av Hammer & Hanborg men utgå från JM:s kontor i centrala Göteborg. Beräknad uppstart är i januari 2021 och uppdraget sträcker sig fram till februari 2022 med möjlighet till förlängning.

Om JM
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor. Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.

www.jm.se

Huvudsakliga uppgifter
Under hela projektets gång är det du som kommer att vara våra kunders huvudsakliga kontaktperson och du finns där för att stötta, hjälpa och agera rådgivare fram till att de tillträder sin nya bostad.

Du kommer att vara med redan från projektets tidiga utveckling och sitter med i projektgruppen där du lämnar synpunkter utifrån projektets målgrupp och granskar ritningar och försäljningsmaterial ur kund- och inredningsperspektiv. När projektet sedan går in i försäljningsfas och det är dags att möta kunderna är du med och deltar på visningar, du håller presentationer på informationsmöten och leder öppet hus för att berätta om inredningsvalen.

Övrigt vanligt förekommande uppgifter;
  • Lägga upp bostäder och projekt i JM:s digitala inredningsväljare, DIV.
  • Stötta och hjälpa köparna när de själva lägger in sina önskemål i DIV vilken kan ske på informationsmöten, öppna hus eller personliga möten, både digitala och fysiska.
  • Hålla enskilda kundmöten avseende inredningsval för de få kunder som önskar ett sådant.
  • Kontrollera och administrera köparnas inredningsbeställning i DIV och överlämna underlag så att projektering och produktion har den information de behöver för att bygga kundens bostad.
  • Genomföra egenkontroll inför tillträde i samtliga bostäder.
Din profil
För att trivas i rollen som Inredningsansvarig hos JM behöver du vara noggrann och ha en god förmåga att administrera, organisera och prioritera ditt arbete. Du är en god kommunikatör och har en naturlig fallenhet för att ge service. Du är lyhörd och öppen för människors olikheter och har alltid kunden i fokus. Skulle vi fråga dina tidigare kollegor tror vi att de beskriver dig som professionell, flexibel och prestigelös.

Vi söker dig med minst två års erfarenhet av en liknande roll inom försäljning mot privatpersoner inom bostäder, kök, badrum, färgsättning eller liknande. Du vet hur man gör en behovsanalys för att sedan paketera det i ett erbjudande. Starkt meriterande om du även har erfarenhet av att läsa ritningar. Goda kunskaper i Office 365 och ett eller flera CRM-verktyg ör ett krav.

Kontakt
Om frågor kring uppdraget är du varmt välkommen att kontakta Charlotta Rydström på Hammer & Hanborg; 0702–303 499, charlotta.rydstrom@hammerhanborg.com

Ansökan
Urval sker löpande. Vill du också vara med och rita om kartan? Kom och skriv historia med oss!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hammer & Hanborg Sverige AB

Placering

Göteborg