InQuire AB söker Head of Performance till Lidköping

Inquire AB · Lidköping

·

Ansök senast 15 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

InQuire AB söker Head of Performance till Lidköping


Är du en person som är analytisk och har mycket god systemvana inom BI-system där accesskunskapen är stor? Söker du nya utmaningar och vill jobba på ett branschledande och framgångsrikt företag som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och en trevlig arbetsmiljö?


InQuire är en innovativ utvecklingspartner inom leveranslogistik. Vi arbetar tätt med namnkunniga företag inom detaljhandeln med Norden och Europa som bas. Med vår kompetens och erfarenhet, samt våra metoder och verktyg, hjälper vi våra kunder att hålla sina löften. Vi ser utmaningar och möjligheter i logistikens alla flöden och ställer oss alltid frågorna: Är detta flöde verkligen optimalt? Borde det inte kunna justeras och förbättras?


Vi kallar det ”THE INQUIRE WAY”!


Läs mer på www.inquire.se


Vi söker nu en driven och engagerad person som ansvarar för vår uppföljningsprocess och som bidrar till vår fortsatta utveckling.


Vad går arbetet ut på?

I rollen som Head of Performance på InQuire kommer du att:


· Genomföra interna och externa analysarbeten

· Vara delaktig i interna och externa utvecklingsaktiviteter

· Leda och fördela arbetet inom sin process

· Ansvara för rapportering utav nyckeltal, internt och externt

· Medverka i operativ ledningsgrupp

· Ansvara för budget inom sin process


Tjänsten är en heltidstjänst med provanställning på 6 månader. Du är placerad på vårt huvudkontor i Lidköping och du rapporterar till IQM-chef. Resor kan förekomma och körkort B är därför ett krav.


Vem söker vi?

Vi söker dig som har minst 5 års arbetserfarenhet samt högskoleutbildning inom relevant område enligt ovan. Erfarenhet av logistiska flöden med fokus leveranslösningar, analysarbete samt utvecklingsprojekt är meriterande.

Du har mycket hög kompetens inom Access, Excel samt BI-system. Du talar och skriver både svenska och engelska flytande.

Som person är du en resultatinriktad men lyhörd problemlösare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för att leverera ett resultat över förväntan. Du är strukturerad och organiserar ditt arbete väl. Du är en kommunikativ person med en positiv inställning som arbetar självständigt och vågar ta egna initiativ. Du är analytisk, lätt för att se logistiska sammanhang och du har ledarskapserfarenhet.


Ansökan och kontaktperson

Har du frågor, så tveka inte att kontakta Malin Paulsson, Head of Site Lidköping, malin.paulsson@inquire.se. Din ansökan skickar du in via InQuire:s hemsida, www.inquire.se eller via mail till info@inquire.se snarast, dock senast 15 november. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Inquire AB

Placering

Lidköping

Kontaktperson

Inquire AB

Vid ansökan:Ange referens Head of Perfomance i din ansökan