Jobbsafari är en del avschibsted logo

Innovativ Förskolärare

Klaxförskolan Cosmos · Stockholm · Ansök senast 4 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Förskollärare till Cosmos

Som förskollärare på Klaxförskolan Cosmos ansvarar du för att driva utvecklingen framåt tillsammans med dina kollegor och rektor. Vi är en innovativ förskola med jämställdhet, hållbarhet och hälsa i fokus där reflekterandesamtal och kollegialtlärande är betydelsefulla arbetsmetoder för oss.


Vi sätter det kompetenta barnet i fokus och ger tid till att låta alla barn lyckas varje dag. Barnens delaktighet och inflytande spelar en central och viktig roll för oss där vi prövar oss fram utifrån evidensbaserade metoder.


Förskolan har ett tillagningskök och en kock som lagar varierad ekologisk mat varje dag. För oss är hållbarhet ett förhållningssätt som handlar om att ta hand om vår miljö och vårt material men också om att värna om sin egen hälsa och att vara rädda om varandra. Vi arbetar tematiskt i funktionsområden för att främja barnens lärande. . Förskolan har höga kvalitetsmål för att möta nationella krav på ett naturligt sätt genom systematiskt kvalitetsarbete och inarbetade processer Förskolan är giftfri och ligger fint belägen i Hammarbyhöjdens hjärta.


Vi ser att du är en driven och kompetent pedagog som är kunnig inom förskolans kvalitetsarbete och duktig på att dokumentera både den pedagogiska verksamheten och det enskilda barnets utveckling och lärande. Ditt engagemang ligger i människors lika värde och hur vi på förskolan kan arbeta aktivt för att främja rätten att vara unik.


Du tycker om att samarbeta och vara med att bidra till en kreativ, glad och varm arbetsmiljö. Du är kompetent och trygg i din yrkesroll. Du är reflekterande och har ett ödmjukt respektfullt bemötande. Dina ledaregenskaper gör att du har lätt för att fånga en grupp och skapa spännande aktiviteter och händelser med barnen. Du är en aktiv pedagog med ett relationellt förhållningssätt där du värdesätter att bygga relationer med både vuxna och barn.


Du jobbar tillsammans med kollegor i arbetslag för att stimulera och främja barnens lärande och utveckling. I arbetet ingår att utvärdera, analysera och planera den dagliga undervisningen tillsammans med kollegor där du sedan säkerställer att all pedagogisk verksamhet och undervisning utifrån läroplanens mål. Vi dokumenterar i ett digitalt verktyg där du aktivt beskriver barnens lärande både på grupp och individnivå.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, lunch varje arbetsdag, kaffe, frukt och te samt arbetskläder för utomhusbruk.

Din ansökan sparas under rekryteringsperioden och max två månader efter avslutad publicering.

Vi ombesörjer rekryteringen själva och avböjer att bli kontaktade av externa rekryteringsföretag.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Klaxförskolan Cosmos

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Klax förskolor AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons