Jobbsafari är en del avschibsted logo

Innesäljare

Dahl Sverige AB · Göteborg · Ansök senast 24 sep. (39 dagar kvar)

Heltid

 

 "Med en kompetens och förmåga att vilja dela med sig av sina kunskaper till sina medarbetare har Dahl arbetat framgångsrikt med sitt Employer Branding arbete, både för nuvarande och potentiella medarbetare. Just därför utses Dahl till ett av Sveriges Karriärföretag 2021." 

Karriärföretagen är en årlig utmärkelse som delas ut till 100 arbetsgivare i Sverige. Karriärföretagen är en svensk kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt employer branding-arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och Young professionals. Dahl har blivit utnämnda till Karriärföretag sex år i rad! 

 

Dahl är Sveriges ledande VVS-grossist och har ett sjuttiotal butiker (DahlCenter), från Ystad i söder till Kiruna i norr.

Vi omsätter ca 8 miljarder och är ungefär 1 200 medarbetare som ständigt strävar efter att våra kunder ska uppleva oss som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Detta är också våra tre ledord.

Vi letar nu efter vår nästa

Innesäljare - Kyla
till Göteborg

 

Dahl Kyla fortsätter att växa och söker innesäljare till Göteborg. Har du ett stort affärsintresse, drivs av att utveckla och att utvecklas, och har erfarenhet från kylbranschen? Då kommer du att trivas hos oss.

Vi söker en innesäljare inom specialistområde Kyla till vårt team i Västra Sverige - med positionering företrädesvis i Göteborg. Du kommer att ingå i ett team med drivna och lösningsorienterade kollegor med högt engagemang.

Om rollen 
Som säljare inom Team Kyla är du en nyckelperson och ytterst viktig för vår satsning inom segmentet. Dahl är ledande grossist inom Kyl-branschen och har vuxit mycket på grund av stark lokalkännedom, lokalt entreprenörskap och spetskompetens. Kylkundernas behov omfattar flera teknikområden och utöver kylteamet så kommer du att samarbeta med specialister inom VS, Industri, Fastighet etc, för att på så sätt ge kunderna bästa tänkbara service. 

Det personliga mötet med kund i butik, telefon och digitalt kommer initialt att vara dina viktigaste arbetsredskap och dina dagar kommer att präglas av såväl långa som korta samtal med kunder, kollegor och leverantörer. Utöver alla möten och samtal kommer du få utlopp för dina administrativa färdigheter i form av bland annat ordermottagning, uppföljning av offerter och prisfrågor. 

Då Kyla är ett av Dahls uttalade tillväxtområden finns det goda möjligheter att utvecklas i rollen. På sikt kommer det även finnas möjlighet att ta eget kundansvar och driva utvecklingen av segmentet kyla mot nya mål tillsammans med försäljningschefen, vilken du även kommer att rapportera till.

Passar vi varandra?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från kylmarknaden inom fabrikant-, grossist-, eller installatörsledet. Det är extra meriterande om du har arbetat med försäljning.

För att passa som innesäljare behöver du vara självständig, utåtriktad, strukturerad och lösningsfokuserad samt ha en positiv och nyfiken inställning. Att driva framåt är en viktig ingrediens på Dahl samt att arbeta mot uppsatta mål. Att våga ta avslut och hitta en för båda parter attraktiv lösning är A och O. Då du kommer arbeta mycket i Excel och Salesforce (CRM) under dina arbetsdagar ser vi med fördel att du har tidigare vana av arbete i dessa system. Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift är nödvändigt då många av våra leverantörer är internationella. 

Varför arbeta hos oss?
Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss. 
Några av våra förmåner är Rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatter i våra butiker samt även rabatter på privatleasing av personbil, träningskort, glasögon och linser. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast möjligt. Placeringsort är Göteborg. 

Kontakt och ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår regionchef Peter Gustafsson på tel. 070-5943959.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 220825. 


I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Annie Åström. Du når Annie på 031-70 45 195.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

 

 

Välkommen med din ansökan! 

 

 

Om företaget
Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen. 

På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Dahl Sverige AB

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen