Jobbsafari är en del avschibsted logo

Innesäljare

Dahl Sverige AB · Malmö · Ansök senast 17 sep. (32 dagar kvar)

Heltid

 

 "Med en kompetens och förmåga att vilja dela med sig av sina kunskaper till sina medarbetare har Dahl arbetat framgångsrikt med sitt Employer Branding arbete, både för nuvarande och potentiella medarbetare. Just därför utses Dahl till ett av Sveriges Karriärföretag 2021." 

Karriärföretagen är en årlig utmärkelse som delas ut till 100 arbetsgivare i Sverige. Karriärföretagen är en svensk kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt employer branding-arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och Young professionals. Dahl har blivit utnämnda till Karriärföretag sex år i rad! 

 

Dahl är Sveriges ledande VVS-grossist och har ett sjuttiotal butiker (DahlCenter), från Ystad i söder till Kiruna i norr.

Vi omsätter ca 8 miljarder och är ungefär 1 200 medarbetare som ständigt strävar efter att våra kunder ska uppleva oss som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Detta är också våra tre ledord.

Vi letar nu efter vår nästa

Innesäljare industri
till Skåne

 

Har du erfarenhet från industrimarknaden och är duktig på att skapa och bibehålla kundrelationer? Gillar du försäljning och vill jobba på ett företag som har Sveriges bästa kunderbjudande?

Då vill vi att du läser vidare!

Vi söker en innesäljare inom segmentet industri till vårt team i Skåne  - med positionering på någon av våra filialer i Skåne / Halland (Malmö, Hässleholm, Ystad, Trelleborg, Lund, Helsingborg, Ängelholm, Halmstad). Teamet du kommer att tillhöra består av ett gäng med 11 härliga säljkollegor som servar våra fantastiska kunder varje dag. Alla har olika personligheter och intressen, men oavsett vad de gillar eller vad de gör på sin fritid har de alla passion för en sak - försäljning! 

Rollen
Som säljare inom Team Industri är du en nyckelperson och ytterst viktig för vår satsning inom segmentet. Dahl är en stor och ledande nationell grossist inom VVS-branschen och har vuxit mycket på grund av stark lokalkännedom och lokalt entreprenörskap. Dahl finns i alla kanaler! Den digitala affären likväl som det personliga mötet med kund i butik, på telefon och via epost kommer att vara dina viktigaste arbetsredskap. 

Utöver alla möten och samtal kommer du få utlopp för dina administrativa färdigheter i form av bland annat ordermottagning, uppföljning av offerter och prisfrågor. Då Industri är ett av Dahls tillväxtområden finns det goda möjligheter att utveckla affären och kunden. Vi är ett team som ständigt blickar framåt mot nya mål och arbetar fritt med den marknad vi har fram för oss. 

Passar vi varandra?
Det är meriterande om du har erfarenhet från industrimarknaden inom fabrikant-, grossist-, eller installatörsledet samt tidigare har arbetat med försäljning. För att passa som innesäljare behöver du vara självständig, utåtriktad, strukturerad och lösningsfokuserad samt ha en positiv och nyfiken inställning. Att driva framåt är en viktig ingrediens på Dahl samt att arbeta mot uppsatta mål. Att våga ta avslut och hitta en för båda parter attraktiv lösning är A och O. Då du kommer arbeta mycket i Excel och Salesforce (CRM) under dina arbetsdagar ser vi med fördel att du har tidigare vana av arbete Excel och något CRM system. Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift är nödvändigt då många av våra leverantörer är internationella.

Varför arbeta hos oss?
Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss.

Några av våra förmåner är rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatter i våra butiker samt rabatter på träningskort, glasögon och linser.

Som ny innesäljare på Dahl får du en strukturerad och omfattande onboarding samt stöttning och vägledning av dina kollegor som delar med sig av sin kompetens, kunskap och sitt nätverk för att du så effektivt som möjligt ska komma in i ditt arbete. Allt för bästa möjliga introduktion!

Kontakt och ansökan
Vid frågor kring tjänsten kontakta Daniel Almqvist säljchef på telefon 0470-775432 eller daniel.almqvist@dahl.se 
Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail p.g.a. GDPR.

Rekrytering till denna tjänst sker löpande.


 

Välkommen med din ansökan! 

 

 

Om företaget
Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen.

På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Dahl Sverige AB

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen